10-07-2008, 23:34
|
#8 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: MetiN´isimli üyeden Alıntı
Ortada bir haksızlık var Toraman gibi Beşiktaş icin canını kanını ortaya koyan bir futbolcu sucsuz yere sadeece parmagı yara oldugu icin terlikle geziyor diye tepki gören ve arkasından da yumruk yiyen kişiyi her zmn korurum arkadasım olayları dıymussundur ilk yumrugu ilk hakareti yapan Üzülmez ' dir. Ortada adelet felan yokdur ortada YÖNETİMİN yanlıs kararı vardır... Toraman Kalmalıdır onun gibi yüregiyle oynayan adam yok denecek kadar azdır. Bu arada "bu ülkenin anayasa mahkemesi kararı bile tartışıldığına göre" bu söz siyasete girer ve siyaset KESİNLİKLE YASAKDIR forumumuzda İyi forumlar | Öncelikle teşbihte hata olmaz derler.o cümleyi siyasi amaçlı değil örnek vermek için yazdım. Kavgaya gelince , ilk vuran son vuran hikayesi kovboy filimlerinde olur.Futbolda 2 futbolcu birbirine yumruk atarsa önce kim vurdu diye bakılmaz ikisinede kırmızı kart gösterilir. Toraman'ın kanını canını ortaya koyduğunu söylüyorsun , ben tam tersini savunuyorum bu şahsın bu takıma faydasından fazla zararı dokunduğuna inanıyorum.İstersen bunu tartışalım...
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. |
| |