11-07-2008, 00:14
|
#11 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: feyz1903´isimli üyeden Alıntı
konu onunlada ilgili sadece toramanla değil sen işine gelen tarafı almışsın olaylara birazdaha objektif yaklaşmanı tavsiye ederim kaldıki benim seninle hiç bir sorunum yok ama senin sanki toramanla bir derdin var ozaman formlarada toramanı sevmayenler konusu var ir istediğini yaz ben o forma gibip bir şey yazmadım saygımdan
sende en azından saygı göster | Eleştirilerden neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum.Yani bende affedersiniz koyun gibi çoğunluğun arkasındanmı gitmeliyim.Benim fikrimde bu kabul edersiniz etmezsiniz , eleştirilerin içinde hakaret etmediğim sürece ki etmiyorum , sizi rahatsız eden ne..? Sizler bu takıma Toramanın faydası olduğunu söylüyorsunuz bende zararı olduğunu .Toramanın arkasında bahsedeceğiniz başarısı olmadığı için , tek savundunuz tarafı " tam Beşiktaşlıymış ve canla başla oynuyormuş" profesyonel futbolcunun klübü olmazzzz
__________________ Ya kartal olup uçacaksın Yakalamak için güneşi, Ya da tavşan gibi yaşayacaksın Olmak için bir kartal yemi. Ey TÜRK Senin yerin yükseklerdedir. |
| |