|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
22-03-2009, 20:38 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 16 |
elini şortunun içine sokan pascal 6 ay maç yapmama cezası aldı. boğaz kesme hareketi yapan emre 1 maç ceza aldı. bu nasıl adalet pascalın hareketine neye göre 6 ay ceza verildi emrenin mahkemelik hareketine neye göre ceza verildi bence hiç adil değil. bizim yönetim pascala sahip çıkmadı ve beşiktaştan kovdu gelenek ve göreneklerimize karşıdır derler anlarım!!. fenerse emre sadece 1 maçlık olan cezasına itiraz etti bu nasıl bir pişkinliktir kendileri de ceza vereceğine bir de pişkin pişkin itiraz ettiler. emre oynadı da ne oldu ezikler. ama suç burada onların degil tahkimin pfdknın ve en önemlisi fenerasyonun allah hepsinizin belasını versin... | ||
|
15-08-2009, 18:57 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | ::::: )))))
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |