![]() |
bunu bende duydummm ama ben pek inanmadım buna yaaa o kadar buyuk bi fırma boole bi pazarda bu tip bişee gercekleştiremezz,yuregi yetmez benceee |
zaten mümkün olduğunca tüketmemeye çalışıyorum zararlı olduğunu biliyorum |
arkadaslar ben açıkcası bu olayı duymadan önce coca-cola içiyodum ama tercihim şimdi cola-turka |
ben zaten coca cola icmiyorum. her zaman tercihim PEPSİ |
Alıntı:
|
kafam karıştı bu gercek mı acaba yoksa rakıplerden bırnın sallamsımı haberlrede hiç çıkmdı yada ben görmedim en guzeli miller:) |
tek tercihim 70'lik cola-turka :D:D:D |
Bnmde Tercihim Pepsi Ama Coca Cola'da İçiyorum Yapsın Cola Turka Adam Gibi Cola'da İçelim O Zaman Şerbet Değil Cola Yapsın.. |
sen böyle devam et amerikada zavllı çocukları öldürmeye devam etsin ne olcakki sanki dimi :mad: |
Alıntı:
|
Hergün 2,5 litre Coca-Cola'yı doya doya içiyorum, ohhh miisss.. Zararlı olduğunu biliyorum, o yüzden zaten kimse zarar görmesin diye mahalledeki tüm kolaları ben içmeye çalışıyorum. |
yerli malı yurdun malı.amerikanın hiç bişeyini istemem. |
saçmalık...inanmıyorum |
efes takılın |
coca cola alma aldırtma |
Yaa..bırakın kardeşim bu işleri..siyonizmle,emperyalizmle böyle mi savaşılır..komik olmayın..Daha çok çalışın,daha çok üretin,daha çok okuyun,daha çok düşünün..Sıkışınca "cıhad" yok yaa...Artık cıhad lar akılla,fikirle,üretimle,teknoloji ile yapılıyor.. |
baylar bayanlar gördk hepmz bırakn artk cocA-colayı bnm babam Pepsi'de muhasebe müdürü olark çalışıo hepimiz pepsi'yeee :D:D:D |
Alıntı:
|
Anladık bunda şifre var islam düşmanı , peki Nestle de şifre yok yahudi malı peki bu ne oluyor kardeşimizmi..? |
Alıntı:
|
etsekte etmesekte bu bolemiş o zaman dinimize sahip çıkalım ve bu adamları zengin etmeilm herşey bizim elimizde |
Hala boş işlerle uğraşıyorsunuz Elin yabancısı ayda su arıyor siz hala yok cola içmeyin yok amerikan malı kullanmayın derdindesiniz.Yazık bu gençliğin haline. İslamı Türklüğü yüceltmek istiyorsanız her alanda onlardan daha olduğumuzu gösterelim. |
Türkiye`de Saat: 06:49 . |