![]() |
bir medeniyet kampanyası Bir medeniyet kampanyasıdır bu. Peki nedir? Her türlü bahane ile aşk acısı çekme eğilimindeki melankolik türk erkeğine ve duble melankolik türk kadınına sunulmuş bir can simididir bu. uzun vadede ise dünya için bir ümit ışığıdır. bir çözüm tarifi, bir kurtuluş umididir. gelin aşık olmayalım. ben ki, az çok kendi çapımda aşk adamıyım derim kendime, ben bile bunaldım aşktan da aşk acısından da. Sevgiili insanoğlu, hava açar birine aşık olursun, hava kapanır aşk acısı çekesin. Rüzgar eser başka birine aşık olursun, yağmur yağar aşk acısı çekersin. MSN açılır başka aşk bulursun, msn kopar aşk acısı çekersin. üstelik, onca savaşmamamıza, onca çabalamamıza, anlatmamıza, yazmamıza, çizmemize rağmen bu toplum hala aşka geçit vermeyen, hala aşıkların elele tutşmasını garip karşılayan, hala babaların kızlarını yanlış adama aşık oldular diye öldürdükleri bir yer değil mi? yok baba kızını öldürmüyorsa da, kızı aşığını ayartıp aşklarına izin vermeyen babasını, annesini doğratmıyor mu? o zaman aşık olmayın. bizi de germeyin, kendinizi de germeyin. Rica ediyorum. Aşksız da yaşanır herhalde. |
destekliyorum gerçekten yaşanıyor aşksız da. hemde gayet güzel, kafan rahat, gönlün ferah.. |
Aşksız olur mu yha.Hayatın içinden aşkı çıkardıgınız da geriye ne kalır. Aşk sanatın Medeniyetin ta kendisidir. Düşünün aşk değilmidir Evlerde açan çiçeklerin sebebi..Siz bir aşkın mevyesi degilmisiniz ? Körü körüne aşk acısı çeksem de , Aşkımdan aglayıp zıbarsam da İyi ki aşık Olmuşum ... |
Alıntı:
aşksız olmaz ki...:wink: |
Alıntı:
Aşk iyi ki varsın Diyenler ::) 1) ayche 2) wnkedsi |
var yok beşiktaş aşkı gerisi yalan |
bende bendee :D her nekadar şuan hayatımda olmasanda bigün olucagını bilmek çok güzel aşk iyiki varsın :) |
Alıntı:
AŞK LAZIM AŞK:star::dancing: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şerefine içilecek aşk kalmadıktan sonra napiyim ben yalan aşkları.. |
aslında hepimiz aşkı sevioruz..bizi mutlu edio,sadece sevdiğin insanı ve aşkınızı düşünüosun... bir müddet sonra.. ayrılık rüzgarları esmeye başlayınca başlıosun saymaya ben bu aşkı icat edenin... ...ve işte acı çekme zamanı... evet bu hep böle ilerlio ama bence aşk herzmn olmalı acısıyla tatlısıyla.. İYİKİ VARSIN AŞK... |
Aşk bilinçle irade ile doğru orantılı bir şey değil bence. İstemek yada istememek aşık olmayı belirlemiyor diye düşünüyorum. Öyle bir an geliyorki ya seve seve ya seve seve :D aşık oluyorsun :) |
tamam hakkımda yanlış fikirlere sahip olabilirsiniz bu yazdıklarımdan sonra ama..Düşünün aşıksınız amevsimlerden ilk bahar ; Sabah uyanmak için saate ihtiyacınız yoktur vucut saatiniz güneşin dogmasına göre ayarlamıştır kendini .Uyanırsınız içinizde garip tarif edilmesi mümkün olmayan bi kıpırtı .. Güneş bütün güzelligi ile parlamakta dışarda ... sadece bu anı yaşamak için bile aşık olmaya razıyım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence insan hayatının her anında aşık olmalı.. aşk gibisi var mı arkadaşlar??? aşığım ve mutluyum şiddetle tavsiye edilir:smile: |
Alıntı:
En çok onların yorum yapması lazım.. Acısını da kederinide mutlulugunu da heyecanını da yaşayan onlar :) Ewet arkadaşlar Çıg gibi büyüyerek geliyoruz ..Aşktan kaçanlara inat :) |
Alıntı:
|
herşeye ragmen güzel bende iyiki varsın aşk diyenlerdenim ;) |
Alıntı:
Beyefendicigim ; Siz hangi kötümser dünya da yaşıyorsunuz merak ettim dogrusu.... Sen hiç aşktan ölen duydun mu ? Ama aşkla yeniden hayata baglanan bi sürü insan tanıyorum ben..Olun arkadaşlar aşık olun Sevin .. "Sen Elmayı seviyorsun diye Elmanın da seni sevmesini beklemeden üstelik" |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayamayacagım kaç kişii oldugumuzu :D Wnkedisi , ayche , arzu , beyaz şeytan emre hepimiz aşık olunmasından tarafız bir handan'la hakan arkadaşımız aşktan korkuyorlar sanırım :) Korkmayın yahu sizde olun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar, kendinizi kandırmayın. birgün bir yerde karşınıza çıkacağını hayal ettiğiniz "o", aslında yine sizin hayal gücünüzüzün eseri olacaktır. "o"na yaklaştıkça, yakınlaştıkça, tükettikçe, "o"nun aslında "bu" veya "şu" olduğunu fark ettikçe, hayal kırıklıkları ve aşk acıları da peşi sıra gelecektir. Gelin en iyisi, mantık evliliği yapın, başınız rahat, hayatınız keyifli olsun. aşk neymiş? |
Alıntı:
|
:love::love::love: aşığız ötesi yok :biggrin::biggrin: |
Alıntı:
saol ablacım yaa inşallah:smile: konuyu dağıtmadan sevioruz,mutluyuz,aşığız.... sizde olun:smile: |
biz cok mutluyuz:dancing: |
Alıntı:
hee mantık evliligi yapın :) zaten hiç ısınamadıgınız Hatun / erkek kişisi ile önce anlaşmaya sonra alışmaya çalışın .. Sonra ömrünüzün en güzel yılları öyle geçip giderken hayatınızda ki eksiklikleri görün .. bir heyecan arıyordu yüregim die çıkılan o yolculukları ardından ihanetleri , sevgisiz büyütülen çocukların aşka , sıcak aileye özlemini , Aşk vitamininden eksik büyütülen çocukların mantık kuralları ile nasıl savaşcı olduklarına şahit olun .. Ellerinden silah düşürmeyen çocukların sevgisizlikten ; bütün sevgileri yıktıgını görün ömrünüz yeterse ama o zaman sormayın sakın Biz nerde yanlış yaptık diye |
Alıntı:
Hürriyet |
hergün farklı kötü durumlar yaşarken, aşk hayatımızdaki tek sabit güzelliktir bence... |
arkadaşlar bence hiç tartışmayalım ''aşk olsun'' dien herkes belli ki hayatından ve aşkından memnun.. mantık evliliğine kesinlikle karşıyım ama aşkı yaşarken brzda olsa mantık gerekli. o zmn aşktan kimse ölmez... bence |
Alıntı:
|
arar sorar belki bulursun , bulunca elbet durulursun:D |
Alıntı:
" aşk sana neleri anlattı bilmiorum ama ben aşığım ve hayatımdan çok mutluyum.umarım ayrılık rüzgarları esmez ve hep yaşarım o mutluluğu" ben bunun için aminn dedim sen niye üstüne alındın anlamadım :):) |
Alıntı:
yukarıda belirtmiş ztn:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak aşık olan ne kadar anlayışlı oluyo ..Siz hala mantık deyin durun :):) |
| Türkiye`de Saat: 04:23 . |