![]() |
ölüm :stoned::afraid: |
O musalla taşında olmayı tercih ediyorum... |
Acılı bir vahşetten başka bir şey kalmadı bana. İnsan batıl bir inançtır. Bunu öğrendim. Yaşamak zulmetmektir. En kutlu, en doğru, en haklı, en masum ölümler intiharlardır. Kendisini yaşatamayan insan kendini öldürmeli. Yapamıyorum bunu, yaptırmıyorlar. Ruhum titrek, kanlı, zalim bir rengin tutsağı. Ben yokum. Kimse yok. Her duygu kendini yaşıyor. İnsan sadece bir örtü. Yalan. Bir yalan insan. Kendimi doğrulayamıyorum. Tarih yok. Şimdi yok. Gelecek yok. Sadece karanlık bir nokta insan. Ölüm bile soğutamıyor beni. Dünya pislik dehlizi. Temiz olan hiçbir şey yok. Bir kirleniş yeri dünya. Canavar, sefil, bedbaht, zavallı canavarlar diyarı dünya. Kimse doğruyu söyleyemez. Hayat yok. Bunu yaşadım. İnsanlık kandırıldı. Olsaydı hayat ben yaşardım. İşte kendimi en büyük uçurumlara fırlattım. Kahır. Kahır. Kahır. Tek yenilebilecek yiyecek bu… |
çok güzel gerçekten anlamlı ve unuttuğumuz şükretmeyi bana hatırlattı |
yaşarken anlamıyoruz ölümle burun buruna gelince öğreniyoruz kıymetini ölüm çok yakındı bna ama iyileştim şimdi tekrar başlamak çok heyecan verici..bida bida hiç bıkmadan sevdiğinizi söleyin |
bence mükemmel bir video insanın şükremesi ve elindekilerin değerini anlayabilmesi için. paylaşımın çin çok teşekkürler SENİ SEVİYORUM demekten çekinmeyin ama hissederek sölein mutlu etmek için deil hissettiğiniz için olsun |
iş yerinde ağlattın ya ewyallah yani:) |
ayy bi tuhaf oldum s: çok güzel bi paylaşım tşkler..!! |
defalarca okudum ya... |
bende bu videoyu izlediğimde çok tuhaf hissetmiştim kendimi ve sizinde yaşamın değerini ve şükretmeyi daha ii bilmeniz için koydum....yorumlarınız için sğln.... |
Türkiye`de Saat: 22:01 . |