![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Acılı bir vahşetten başka bir şey kalmadı bana. İnsan batıl bir inançtır. Bunu öğrendim. Yaşamak zulmetmektir. En kutlu, en doğru, en haklı, en masum ölümler intiharlardır. Kendisini yaşatamayan insan kendini öldürmeli. Yapamıyorum bunu, yaptırmıyorlar. Ruhum titrek, kanlı, zalim bir rengin tutsağı. Ben yokum. Kimse yok. Her duygu kendini yaşıyor. İnsan sadece bir örtü. Yalan. Bir yalan insan. Kendimi doğrulayamıyorum. Tarih yok. Şimdi yok. Gelecek yok. Sadece karanlık bir nokta insan. Ölüm bile soğutamıyor beni. Dünya pislik dehlizi. Temiz olan hiçbir şey yok. Bir kirleniş yeri dünya. Canavar, sefil, bedbaht, zavallı canavarlar diyarı dünya. Kimse doğruyu söyleyemez. Hayat yok. Bunu yaşadım. İnsanlık kandırıldı. Olsaydı hayat ben yaşardım. İşte kendimi en büyük uçurumlara fırlattım. Kahır. Kahır. Kahır. Tek yenilebilecek yiyecek bu… | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | çok güzel gerçekten anlamlı ve unuttuğumuz şükretmeyi bana hatırlattı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaşarken anlamıyoruz ölümle burun buruna gelince öğreniyoruz kıymetini ölüm çok yakındı bna ama iyileştim şimdi tekrar başlamak çok heyecan verici..bida bida hiç bıkmadan sevdiğinizi söleyin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence mükemmel bir video insanın şükremesi ve elindekilerin değerini anlayabilmesi için. paylaşımın çin çok teşekkürler SENİ SEVİYORUM demekten çekinmeyin ama hissederek sölein mutlu etmek için deil hissettiğiniz için olsun
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |