![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulmasımümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. ... ![]() ![]() "... şuramda bir sancı, şuramda, atların kişnemesi gibi asi gece karanlığında kalayım kalayım diyorum olmuyor ben gidiyorum" ![]() ... Sanki o tehlikeli yolun başındayım Aşk’ageliyorum! ama yanıma hep köy zılgıtlı sözler almışım arabesk kalıyorum her kent soylu aşkın karşısında... ![]() Sevgilim, işte eylül Ve işte senin usul usul seğiren yüzün. Zaman ki sonsuzdur Bitmemiş şiirler gibidir. B a z ı h ü z ü n l e r i Bazı nehirleri tutup anlatmak gibidir. Biz ki zamanı tırnak arasına alıp yaşadık (İsteğin bulanık kıyısında). Bundan değil midir bizim aşkımızda Sürekli bir akşam hüznü vardır. ![]() Ardımda bir yürek yükü rüzgar... Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar.. ![]() çok erken susturuldum bu yüzden bu üç boyutlu sarhoşluklar fasl-ı şahane y ı k ı l ı ş l a r alnımda eksik bir veda busesi, mümkün değil../..sevilemez ayrılıklar sol göğsüm../..yanık göğsüm nasıl da zor sevgi aramak resimlerde bir çocuk olsam kolaydı ama../..büyüdüm beni artık sevmeyin tuza yatırdım gönlümü../..düşlerimin yanına gözlerimde esrik bir sızı, alışamadım unutulmaya .... ![]() Tavan arasına saklasan tüm hüzünlerini, Güneşe dönsen, daim yüzünü, Ve ardındaki gölgelere acımasan dahi, Eskidi deyip bu yaralar, hayata yeniden başlasan... ![]() ... körüm ben, aydınlığa karşı kötürüm ... bana mı bulaştı yoksa, dünyanın isi... ![]() bakın ne diyorum, dünya sekerek yürüyor, gözümden düştü ya seviyorum aklımın almadığı şeyleri titriyorum emin olduğum zaman evlerin, ev halkının ve devletlerin gidiyorum bıraktığı boşluktan... ![]() yatıştırıcı rüzgarlar dışa vurur içimizdeki lodosu, poyrazı, günbatımlarını saklar bizi gözlerimizdeki hüzne 'dinginlik' adını verir 'seni iyi gördüm' diyenler biz de iyi hissederiz kendimizi elimizden başka ne gelir ki? ![]() Hızla giden bir taksiyi durdurup şoföre saat sormak.. Benim hayatım böyle bir şey olmalı.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |