![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | katılıyorum bakıp da iders almalıyız
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle her gün bakmalı ve yüce allahın bize verdiği nimetlere şükretmeliyiz
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | onun için hiçbir zaman daha fazlası için kendimize hırs yapmayalım. Arkadaşlar benim farklı bir önerim var bu konuda Avrupa da ırkçılık ile ilgili tartışmalar ve cezalar konuşuluyor. Irkçı tezahürat yapan takımın tribün gelirlerine belli bir el konulsun ve bu para Afrikadaki insanlara yardım olarak gönderilsin ve bu konuyu da burada sizin yorumlarınızı da almak için açıyorum. açmış olduğum konunun linki http://besiktasforum.net/forum/prote...-tezahuratlar/
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... Konu aragornata tarafından (14-10-2006 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: li | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |