![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
Guest
| bu foto hakkında birde dip not geçeyim..bunu çeken ingiliz fotoğrafcı çocuhu kurtarmamış ve yem olarak bırakmış..karışmamış yani..ve bu olay sürekli rüyalarına giriyor diye pişmanlık duyup intihar etmiş diye biliyorum..daha önce böyle bişey okumuştum... | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
yuh adam Belgesel cekiyorum modusundamiydi ozaman ne, hani aslanlarin geyikleri yemesi gibi...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Guest
| aynen öyle olmuş aslanların geyikleri yemelerini izlediği gibi bu adamda bu olayı izlemiş diye okudum..ve böyle bişeyi okuduğumada eminim..bilmiyorum o yazılan şey nekadar doğru ama ben sadece bunu söylemek istedim... | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #28 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Guest
| tabiki insanlıkla alaklı birşey ama işte müslüman olmayan dünya ülkeleri müslüman olanı terörist olarak gösteriyorsa bende biraz onlar gibi davrandım , onları insan olarak göstermedim... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | terörist olarak gösteren politikacılar gibi düşündüklerini zannetmiyorum ben gayrimüslim halkların ve islam alemne yapılan saldırıların kamuoyunda tepki uyandırdığına da şahit oluyoruz. bütün insanları aynı kefeye koymayalım. fotodaki olay sadece bir istisna genelleme yapılamaz. Allah merhamet duygusunu bütün insanların fıtratına yerleştirmiştir.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |