|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
01-01-2007, 20:28 | #1 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 |
Binlerce yılda bir olacak olay Haziran Ayı başlarında gerçekleşti. Washington'ın 600 metre üzerinde gerçekleşen olayda Güneş ışınları buz parçacıkları taşıyan bulutlara belli bir açıyla vurunca ortaya olağanüstü bu görüntü çıktı. Ateşten Gökkuşağı” adı verilen bu olayın gerçekleşmesi için onlarca faktörün sırayla gerçekleşmesi gerekiyor..! Bulutlar 600 metre yüksekte olacak, güneş ışınları bulutların içindeki buz taneciklerine dik değil., 58 dereceyle vuracak ve gökyüzü bunu görüntülemek için açık olacak..
__________________ | ||
|
01-01-2007, 20:50 | #5 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | görmedik
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
12-01-2007, 22:52 | #9 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Boyle seyler neden hep amerikada olur anlamıyorum
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |