![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
seni ilgilendiren bir durum mu?
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Guest
| ne demek beni ilgilendiren bir durum mu ???? nasıl benim yada herhangi bir üye arkadaşın açtığı konu benzer topicklere taşınıyorsa senin açtığın bu konuda taşınabilir....bu yorumunla komik durumuna düştün bak herkezin içinde..birşey yazarken dikkat edelim...herkeze eşit mesafede yaklaşılmalı...mod da olsa admin de olsa...kimsenin kimseden üstünlüğü yok...sen adminden kuralları uygularsın...herzaman birbiri ile aynı olan konular diğerine nasıl taşınıyorsa senin açtığın bu konuda taşınır.... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | evet kim olursa olsun bi problem varsa giderilir,ne konusu olursa olsun taşınır...Bunda problem yok,ama mod u dediğimi yaptırırm tavırları içerisinde uyarıyomuş gibi yapmazsın...besiktasforumun bekçiye ihtiyacı yok...burda mod modluğunu,admin adminliğini biliyor...üye de üyeliğini bilsin üstüne vazife olmayan işlerle uğraşmasın...bu konuda uzatılmasın lütfen... iyi forumlar
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() saol sanada iyi forumar... Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (15-01-2007 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | çok iyi yaparsın,iyi takılmalar...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |