![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Irakta Günahsız İnsanları Öldüren Amerika Değil Mi ? Kundaktaki Bebekleri Öldüren Amerika Değil Mi ? Birazda Onlar Yaşasın Bu Tür Şeyleriki Bilsinler Diyorum Ben.. Amerika'ya Durduk Yere Yapılmadıki Bunlar HAK ETTİLER!
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hayır bir İNSAN bu mantalitede nasıl düşünebilir anlayamadım da ondan soruyorum...
__________________ eternity... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Destekliyorum Değil Bu Amerika Sütten Çıkma Ak Kaşık Gibi Konuşuyorsunuz Heralde Terör Hiçbiyerde olmasın Ama Amerika'nın Yaptıklarıda Karşılıksız Kalmasın..Iraklı Direnişciler Şimdi Gitse Amerikada Bir Bomba Patlassa Onada Vah Tüh Dersiniz Ya Siz ![]() Kötülük Eden Kötülük Bulur!
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Amerikanın yaptıkları yanına kalmasın biraz da orda masum insanlar ölsün değil mi oh ne güzel,var mı böyle bir mantık yaa,kimse amerikaya sütten çıkmış ak kaşık demiyor,ama şu resimlere manzaraya bak içim açıldı diyenler oturup bi kez daha düşünsünler
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | amerika ırakta kundaktaki bebelere kurşun Sıkarken sesiniz cıkmaz ah wah ederSiniz ! Biz bişi dedik mi tak BaşLarsınız Konuşmaya Püfff İnsan hakLarıymış
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen de git amerikadaki bebelere sık için rahat edecekse madem,ben nerde olursa olsun masum insanlar ölmesin diyorum,ayrıca lafının özel bi adresi varsa belirt
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Lafım ortaya Kendini sahte Özgürlüge demokrasiye adıyanLara.
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |