![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Önce vatan,millet Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan birileri war Ezan dinmez diyen, Bayrak inmez diyen Şehitler ölmez diyen biriler war Şehitler ölmez,şehitler ölmez. Bayrakla dertleşen, Toprakla birleşen, Can verip devleşen birileri var.... (söz:m.yıldızdoğan) ŞEHİTLER ÖLMEZ....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
allah yardımcınız olsun canlar.. tırnagınıza zarar gelse kahroluyoruz sizin için art niyet besleyen köpek sürülerine inat dimdik durun kardeşlerim ...ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.....
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Allah yardımcınız olsun. ![]() ![]() Bu resimleri gören asker yakınları kim bilir ne haldedir... ![]() ![]() ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vah kınalı kuzular vah.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | allah yardım etsin mehmetciğe
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Canınız Canımız!!.. Allah Yardımcınız Olsun..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne söyliyeceğimi şsaşırdım ama bunu cok iyi biliyorum bizler türk askerleri cok farklı insanlarız hiç bir şeyden korkmazlar ölmek onlara bizlere ödül olarak zannederiz vede ölmek için sıraya gireriz | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bundan 13 yıl önce yine bu ********lerin eline rehin düşmüş bir mehmetçik geldi aklıma, tam 16 ay rehin kalmıştı, Kayseri'deki erkilet havaalanında karşılamıştık onu, çok zayıflamış bir deri bir kemik kalmıştı, ama yüzündeki o vakur ifade kendinden emin bakışlar bu Mehmedimin onlara baş eğmediğinin belirtisiydi, bu yüzden de sürekli yere tükürüyordu. Aklıma geldi birden sizinle paylaşayım dedim.
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |