![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | oo siz de oyle fotograflarla idare etmeyin bence cıkın gezin vaktiniz oldugunda karadenizi tatil yerleri sadece guney bolgelerinden ibaret degildir... zaten bir kere gelse herkes bu zamana kadar neden gelmemişim diyecek ayrıca temiz hava bence her insan için gerkli yogun hayat temposundan kacmak icin oksijen alabilmek icin en iyi adrestir karadeniz... bekleriz buralara... ![]() ![]()
__________________ вeşiкTaşlı olмaк вiя ayяıcalıктıя! Konu The_DuKe tarafından (11-06-2008 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sonuna kadar katılıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | uşagım ben de katulayrum sıze da
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | özledim ya Karadenizi keşke şimdi ofiste masamda bilgisayar başında olmasaydım da uzun gölü izliyor olsaydım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resimler harika paylasım için tesekkürler kradeniz yurdumuzun en güsel bölgelerinden birisi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | emeğine sağlık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürlerr | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |