![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
My ChemicaL Romance! ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
İlk bakışta bir ressamın ellerinden çıkmış, desen desen, renk renk boyadığı tablolar olduğunu düşünebilirsiniz. İyice yaklaşın bakalım ![]() İlk bakışta bir ressamın ellerinden çıkmış, desen desen, renk renk boyadığı tablolar olduğunu düşünebilirsiniz ![]() ![]() Yaklaşın Yaklaşın. ![]() Onların ne olduklarını bulmak hiç de zor değil.Sadece biraz dikkat ![]() ![]() ![]() Fotoğrafçı Carl Warner, yemek üzerine kurulu bir hayatın yansımasını sanatına aksettiriyor. Kendisi bir yemek üstadı evet ama yapmada değil, onlardan bir kompozisyon hazırlayıp sebze meyvelerin fotoğraflarını çekmede. ![]() ![]() Üzerinde çalıştığı fotoğraflar için bir mizansen hazırlayan Warner, brokoliden karnabahara, domatesten peynire, çeşit çeşit yiyeceği hazırlıyor ve onları iğne ve uhu yardımıyla birbirine yapıştırıp bir manzara ortaya çıkarıyor. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chk güseller ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | oldukça ilginç çalışmalar , ilk iki fotoya pek dikkat etmemiştim dorusu sonradan farkettim tabloların ne ile üretildigine . tebrikler çok güzel olmuş
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | gseller ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |