![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sensizliği giyindim bu gece dekoltesini derin tuttum saçlarımı topladım olmadı dağıttım tekrar topladım koyu bir yalnızlık göz kapaklarımda nemli bir rimel allığı az sürdüm, hasretin çok görünsün diye ... ![]() dağınıklığını toparlarken odamın, elimde kaldı bir kitabın içinden düşen resmin göz göze geldik bir an, gözlerinde ' seni seviyorum ' bakışın kara çalılar ardına saklanan sinsi bir isyan kaşıdı yüreğimi resimlerde kalacak kadar yabancı değildik o zaman her şeyden önce dostumdun, ıslak hüznümü bile varlığınla gülümsetebildiğim ... şimdi gözlerinde yeniden kulaç atmak istiyorum desem, mavilerinde yüzemeyecek kadar bitkinim artık ... ![]() ne ok oldum ne de yay vuramam sevdiğim sesleri söyleyin! Bedeninde acı biriktirmesin yarim bir kez de o üzsün beni, değmez mi..? düşüncelerim gururlu hayallerim ve sevdam değil .. kanadı kırık kuşların gagalarında öpüşlerim sen..en sevdiğim dağ kırlangıcı al götür unutana baharımı, üşütmesin.. ![]() Sesinin, tenime çarpan yankısı Parçalarken beni.. Sen başkasına(mı) sesleniyordun.(?) ![]() Farkındaydı, saçlarını ölüme uzattığının Rapunzel.. Ölüme.. Ve Ölümüne... ![]() "gel" desen gelirdim "git" dedin ve gittin Aşka... Rüzgara... Ayrılığa... Zamana... eyvallah... ![]() Islak bir sokak ortasında bulursun kendini Yüreğin taş, dudakların yok Yaşadığını zannedip yürümek istersin Ellerin titer, gözlerin dolar Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir Sıkı dur bebeğim buna "AYRILIK" derler...
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |