![]() |
Evlilik teklifi böyle yapılır (ßeyLEr iYi ßakın!!!) http://img141.imageshack.us/img141/6...0563hs9gd6.jpg Nasil kabul edecekse:D :D :D |
o ne ya :D neresine takacak onu |
Alıntı:
|
Önemli olan onu Almanız Neremize Takıcamızdan size ne Düşününde Alın öle kocaman ßi Tek Taş Hıh! |
:):) o tek taşa 10 düğün yaparım ben:) |
Kurban Ederim :D |
:D :D :D :D |
of böyle bi teklifi kim kabul etmez:):):) |
disi-kartal59 ßacım Sen nerdesin ya ne zamandır özlettin kendini :D ßu arada ßencede Dimi ŞöyLe Teklif Eden olsa :D |
vallah dishe bacim nerdeeeeeeeeeeee böyle teklif eden yokki:)lafta herkes evlenmek ister ama is teklif etmeye gelince bos bos ederler böyle teklif edinde bizde size evettttttttttttt diyelim dimi bacim:) |
evet ßacım ya ßu arada ßuralarda ol sık sık Yeni üyeleri Görünce İnsan Eski Bacılarını Kardeşlerini özlüyo... özletmeyin kendinizi |
ben her gün burdayim dishecim ya ama görüsemiyoruz fazla:) |
Amma Gösteriş Meraklısınız Be Böyle Teklif Edince İyide Kuru Bakır Tam Takır Teklif Edince Kötü Mü Önemli Olan Gönüllerin Bir Olması :D |
yüzüğün boyutu mu önemli olan?yoksa yüreğin boyutu mu? heytt be:) |
Ciddende Heyt ße :D iyi Laf söyledin tamam Sen kücücük ßi Pırlantada alsan teklifini kaßul eder Sevgilin :D |
kizdirdik beyleri galiba dishe:)kizmayin yaaaaa....yeterki gönüller bir olsun:):):) |
evet ya şaka yaptık :D Sadece Eviniz yazlığınız araßanız Güzel ßi işiniz olsun yeter :D :D :D :D :p |
Alıntı:
|
o zaman ßence önce Pırlantayı al sevgili zaten ßulunur :D hazır olsun :D |
sevgilim pırlanta olsun gerisi yalan;)pırlantayı sevdiğine,sevdiğinide kendine pırlanta diye yakıştıracaksın:) |
Emrah Ben Sana Ankaradan Bulurum Merak Etme Sen O Pırlantayı Bana Al :D:D |
:D:D:D |
ben olsam bende kabul ederdim :D |
Ne kadar eder acaba?? :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
paris te ondan kaç tane alıcak parası var 1 tanesini almanla Senle evlenmez :D |
böyle bir evlilik teklifi eden erkek zaten bir daha dünyaya gelmez..:) |
kardeşim parise kadar düştün mü:):) sen en iyilerine layıksın:) |
Uyan Ey Türk Erkeği!!! Resimdeki tek taşlı yüzük mü ? yoksa kaya mı anlamadım :D ....yaa bence önemli olan gönülde tek taş olmak .Hem böyle şeyler yalaaaaannn..promosyona bak sevgililer gününde tutturmuşlar tek taş yüzük 36 aya varan taksitle, bu da 3 yıla tekamül ediyoo pekii bu sevgililer günü 29 şubat gibi 4 yılda bir gelen bir gün mü ? seneye bi tek taş dengi bişii daha al sana bi 36 ay sendromu daha...İn-an-ma-yın...Sadece ürün satmak amaç, sizin ilerde karşılacabileceğiniz zorlukları yada doğacak çocuklarınızın eğitim ve sosyal durumu onların umurunda mı kii sizi mutlu etmeye çalıssınlar.. Sevginin günü olmaz ...deliye hergün bayramsa Neden sevginin o kadar lüksü olmasın ....(bayanlar lütfen kızmasın ama Sevginin Reklamı Olmaz!!!!) |
Alıntı:
|
o kadar para koycağına git ev al bekar hayatı yaşa:) |
bu yüzüğün taşindan ben bi süürü tek taş yaprım be!:D |
çok sıradan olmuş ben bundan daha iyisni yaparım:) |
önemli olan tek taşın büyüklüğü değil yüreğin büyüklüğü bacılar herşey yüzükmü paramı daha önemli şeyler var hayatta |
Alıntı:
|
bu belediyenin toplu nikah töreni için :D her evlenen altında resim çektirsin die :PpP |
Alıntı:
|
masallah masallah :D |
adam ev yaptırmıs catısını sonradan yaptırıp içinde yatacaklarmıs gibi bi izlenim olustu bende:) |
Türkiye`de Saat: 13:44 . |