![]() |
|
Manzaraya Bak:P Tşkler |
bu resimleri görünce içim açılıyo beah :D |
süper yaa. çok hoş bi görünüm :: |
Alıntı:
|
kaç masum insan öldü sizin haberiniz var mı? komple saçmalamışsınız |
vay beaa bu nasıl bi dumandır yavss |
Çok Kötü ya :s: |
Alıntı:
fotografa fotograf olarak baktım.. olayı düşünmedim .. sadece resim olarak yani ;) |
herkes öyle bakmış belli,biri manzaraya bakar,birinin içi açılır,11 eylül kara bir gündür,manzarasıyla ünlü değildir |
Walla Bence Kara 1 Gün Değildir.. Terorist Olabilir Ladin Ama Hak İçin Mücadele Ediyor.. Amerika Sucsuz Yere Irakta binlerce Günahsız İnsanları Çoluğü Çocuğu Öldürürken İyimiydi ? Birazda Onlar Yaşasın Neymiş Görsünler.. |
allah rahmet eylesin |
Alıntı:
|
neresi hoş bu görüntülerin, herkes kafayı sıyırmış... |
Alıntı:
|
işin kötüsü ladin savunuluyor ya, konuşmaya bile gerek yok, boş... |
Irakta Günahsız İnsanları Öldüren Amerika Değil Mi ? Kundaktaki Bebekleri Öldüren Amerika Değil Mi ? Birazda Onlar Yaşasın Bu Tür Şeyleriki Bilsinler Diyorum Ben.. Amerika'ya Durduk Yere Yapılmadıki Bunlar HAK ETTİLER! |
Alıntı:
Bunu yapan kişi kendi halkını düşünmedigine göre bu olayı yapanında düşünmemesi gayet normal Dünya bu şekilde ilerliyor. o bana zarar verirsin Bende senın halkını inciltirim mEsajı ! |
Alıntı:
hayır bir İNSAN bu mantalitede nasıl düşünebilir anlayamadım da ondan soruyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
orda anlatılan tıpkı amerikanın ıraga saldırması gibi ladinin de amerikaya saldırması ;) |
Destekliyorum Değil Bu Amerika Sütten Çıkma Ak Kaşık Gibi Konuşuyorsunuz Heralde Terör Hiçbiyerde olmasın Ama Amerika'nın Yaptıklarıda Karşılıksız Kalmasın..Iraklı Direnişciler Şimdi Gitse Amerikada Bir Bomba Patlassa Onada Vah Tüh Dersiniz Ya Siz:) Kötülük Eden Kötülük Bulur! |
Amerikanın yaptıkları yanına kalmasın biraz da orda masum insanlar ölsün değil mi oh ne güzel,var mı böyle bir mantık yaa,kimse amerikaya sütten çıkmış ak kaşık demiyor,ama şu resimlere manzaraya bak içim açıldı diyenler oturup bi kez daha düşünsünler |
amerika ırakta kundaktaki bebelere kurşun Sıkarken sesiniz cıkmaz ah wah ederSiniz ! Biz bişi dedik mi tak BaşLarsınız Konuşmaya Püfff İnsan hakLarıymış |
Onu Yapmasınlar Bunu Yapmasınlar Amerika Kundaktaki Bebeklere Sıkmaya Devam Etsin;) |
Alıntı:
|
Lafım ortaya Kendini sahte Özgürlüge demokrasiye adıyanLara. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:). |
hakkaten neresi güzel yaw dünya kadar adam öldü be! |
Paylaşım için teşekkürler.. Böyle terör olaylarını bi daha yaşamayız inşallah.. |
oana bakarsanız hsbc de bombalanmıştı orada çalışanların %99 u Türk'idi ölenlerde Türk'idi birdaha olmasın böyle kötü şeyler insanlar ölmesin!!!Allahın yarattığı canı kimsenin almaya hakkı yok!!! |
Alıntı:
|
terorun allah belasını versin bu amarikada bile olsa |
Herkesin Doğruları Kendine.. Elbette Terör Hiçbiyerde Olmasın Ama Kötülük Eden Kötülük Bulur.. Onların İstediği Tüm Dünyaya Hükmetmek Yıkmak Kırmak Dökmek Gücünü Kullanmak Tüm Bunların İllaki Bir Bedel'i Karşılığı Olur.. Dünya Barış'ı İçin Tek Bir Adım Atmayan Amerika İçin Üzülemem Kusura Bakmayın..! |
hep müslüman halk ve cocukları ölecek değil.ancak insanların hiçbirisinin ölmesine gerek yok.amerıkan hükümeti yaptıklarının cezasını kendisi vermedi ne yazık ki.halkı ödedi. |
ALLAH`IN adaletine bakın onların yaptıklarının yanında bu az bıle hak ettiler ha masum ınsanlar öldü ama onlarda az masum öldürmediler bkz:felluce, ırak,afganıstan, vs.... vs... |
yorumsuz |
dünya kadarda adam öldürdüler ölenler öldürenlere göz yumanlardır ve yıne oldurması ıçın ıkıncı secımde onu basa getırenlerdırrr |
hakiketten ilginç görünmüş dumanlar... :) |
Türkiye`de Saat: 07:36 . |