![]() |
Yarasa çorbası +18 |
ayyy ne iğrencler ya nasıl yiyolar mide bulantıları... |
iştahım açıldı bu iştahla yakında 100 kilo olurum:D:D:D:D:D:D |
Boşuna deprem görmuyo bunlar |
blöö onu görünce midemde yarasaların uçtuğunu gördüm:D:D:D |
denémk lazım aslında:D:D |
bööööyykk iğrenç :D |
kesinlikle iğreeenç:vollkommenauf: aman be meriç nerden buluosun bunları nerde garip şey varsa hepsi sende:D:D |
ya +18 dediği halde giriyorum sonumu bile bile:D+köyün delisi derlerse ozaman bırakıcam bu konuları:D ııııyyyykk ööögghhh bööğğyykkhh |
ye yee kan yapar :D |
Alıntı:
|
ben almım japonlara afiyet olsun iğrençççççççççççç:D:D |
Canımmmm cektiiiiii :D |
ulan açmısınız açıktamısınız da böyle iğrenç şeyler yiyosunuz .ok yiyin emi :) |
ıgggggggggggg merıc nerddeen buldun bunu |
NE PİSLİK İNSANLAR YA IYYYY |
ne mideymiş be :D |
zıkkımın kökünü yiyin ne kadar iğrençlik varsa bunlarda:D |
arkadaşlar yarasa ne ki... çinliler köpek eti yiyorlar... Yarasa bunların yanında kuzu eti gibi gelir bence :) |
sadece köpek eti mi fare de yiyorlar:D |
o yedikleri fareler umarım onların midesini kemirir:D:D iğrençççç |
Ya nedir bu iğrençlikler arkadaş... bunlar nasıl insan, bu nasıl bir mide.... OFFFFFFFF |
açıkcası iğrenç diyoruz ama.. Oranın kendi adetlerinde bu onlara ters gelmiyor... Ki eminim çinliler de biz bunları yemiyoruz diye bizi tuhaf insan olarak bakıyorlardır... |
Alıntı:
|
mide meselesi.. yani o yaratığı yiyeceğime açlıktan ölürüm daha ii |
burcu sende çinli olsaydın bence sende afiyetle yerdin :D:D |
Alıntı:
o halde bunu iyki çinli olmamışım diye yanıtlayım :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
türk mutfağının üzerine mutfak benim için yok...hele bir de zeytinyağlı sarma olacak hiçbirşeye değişmem :):) |
allah kahretsin ya son resmi görünce beynimden vurulmuşa döndüm:(:(:(: |
Alıntı:
kesinlikle doğru:D |
işte benle aynı fikirde biri .... ne kadar güzel bir ortak bulmak insanın kendisine :D |
Bu resimleri gördükten sonra en iyisi vejeteryan beslenme olacak gibi... |
etsiz bir dünya doğmayacak bir güneş gibi birşey benim için... |
Alıntı:
etsiz yaşanır mı be abla. kebapları ızgaraları etsoteleri kavurmaları düşün yeniden karar ver bence:D |
Alıntı:
et diyorsun et... dişleri üzerinde olan veya bacakları üzerinde olan bi böcek yada yaratık değil |
tamam işte etsiz bir dünya düşünemiyorum... Yaa laydbjk yazdın şimdi ızgara falan canım çekti ... Neyse ben çıkayımda maçı izlerken arada ızgarada isteyeyim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
canım memleketim de olmaz köpek,kedi,fare,yarasa eti filan için rahat etsin yumul kebaplara:D |
Türkiye`de Saat: 07:44 . |