![]() |
Adriana Lima wallpaperlar http://rapidshare.com/files/17297044...1.sonsuz69.rar ben indirdim gayet güzel resimler özellikle erkekler için tavsiye ederim :D |
hıh:D |
tekrar baktım harbiden canlı resimler :D |
ramazan nerdesin? :D:D |
burdayım semra bacı noldu ki:D:D |
Alıntı:
|
ulan duyanda bişi sanacak..:D ne işim olur adriana ile benim ben evli bi adamım kardeşim:D |
Alıntı:
|
Acun Ilıcalı'nın programına katılacağı zamanı konu olarak açan ben değildim heralde Ramazan gardaş :D:D |
iş tabi irfan abi..semra karıştırdın ortalığı yok oldun..kıskıs gülüyodur şimdi:D |
ben paylaşım yaptım kardeşim..başka konuları nasıl açıyosam onuda herhangi bir artı düşüncem olmadan açtım..:D |
Alıntı:
|
eminim öledir :D:D konudaki yorumlarını yazdırtma bana istersen :D:D |
ne varmış yorumlarımda semra bacı bi çoğu makara |
hemende ciddileşti :D:D |
:D:Dyanlış anlayacak millet semra aramızdaki muhabbeti bilmeyen gerçek sanacak:D |
kimse yanlış anlamasın :D:D ramazan gardaş asla art niyet gütmeyen paylaşımcıl şahsı muhterem bir kişidir :D:D oldu mu ramazan gardaş :D |
sırıtma len:D:D |
Alıntı:
|
abla şuna bişey de yaa..:( |
Alıntı:
|
biri ben mi çağırdı? :D:D işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :D:D |
sağol gürkan güsell :D :D paylasım :D |
Alıntı:
Ramazan çok üzgün,Adriana ile arasında bir şey yok,yanlış anlaşılmış galiba...:D Sadece forumdaki arkadaşlarını haberdar etmek için açmıştı konuyu,yanlışlık olmasın lütfen..:D |
Alıntı:
|
Ablam yazdım bende kimse yanlış anlamasın, paylaşımcıl bir kişiliğe sahip diye :D:D |
Alıntı:
|
ramazan bakacak olsa karısından önce ben oyarım gözlerini:D:D:Dkarına söylerim:D:Dhem ramazanın eşi adriana dan güzel.hıh.şakasına diyodur ramazan;) |
Ramazana ilişmeyin..onun (allah gecinden versin,100 yıl yaşar inşallah) öbür dünyada kullanacağı kanatları çoktan ısmarlandı...:D:D |
Alıntı:
|
evet abla ramazan yapmaz...eşi çok şanslı.neyse sustum:Dramazanın evliliğini kınuşmamıştık bi tam oldu:D |
Alıntı:
|
giderim bak:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ha valla ya...:D Paparazziye döndük...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D |