![]() |
Evlenmek İsteyenler Dikkat! ARKADAŞLAR EVLENMEK ÜZERE KENDİNE, EŞİNE DOSTUNA KIZ ARAYANLARIN DİKKATİNE :) ben zeynep 20 yaşında bir kızım. Çok çekingenim. O yüzden bu yola başvurdum.Birçok sosyal aktiviteye katılmak istiyorum artık. Dünyayı tanıyıp her yeri görmek istiyorum ve bu amaçla koca arıyorum. Lütfen ciddi olanlar başvursun. Pişman olmayacaksınız KIZI GÖRMEK İÇİN noktaları takip edin . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . http://www.anadolu-forum.com/attachment.php?aid=2370 |
:D:D |
aahaha nasıl beğendınmıı :D |
eda bunu nie yapıon ya bi an olabilir die düşünmüştüm:D bu ne ya:D |
ahahah :D hevesin kursagında kaldı dımı :D |
bunu merıc acmıstı sanırsam :Dzohaha saol yınede |
kalbim 10 sn de hem hızla çarptı sonrada kriz geçirdi:D |
Allahım iptaL oldum :/ |
yapma mehmet :D |
Bugün katil olmazsam iyi:DSağol be Eda..:) |
:D:D:Dteşekkürler böyle kızları buralara koymayın erkekler kaçıcak:D |
sabah bunu gördüm sonrada gözlerimde cenneti gördüm ah eda ah:D |
ahahah :D tamam yha koymam bi daha böyle güzel kızları forum :D yorumlar için saolun :) |
Alıntı:
|
ilk görüşte ask :D |
valla Catherine Zeta Jones yanında halt etsin bu ne muhteşem bir güzellik bu ne tatlılık bu ne.................... kelimeler bulamıyorum anlatmaya fevkaladenin fevkinde birşey kesinlikle :D |
ßu 2 oLdu.. 3ncüde kusucm :D |
lan beni hayattan soguttunuz ya bu ne ...... bana boyle bir kiz bulanin taaaaaaaa neyse :D |
allah iyiligini versin bende ciddi ciddi okuyorum yaaa :D:D |
Vardı ama böyle baş vuran bir kızımız :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ıı şey ben kem ve de kümmm :D:D o kadar acele etmesekte olur be :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
işte işte budur yaa :D Yeğenim benim sen bana japon birini bul dile benden ne dilersen :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
işte yeğen dediğin böyle olur senin heykelini diktirmek lazım canımm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
harika talibide bayağ varmış anlaşılan:D |
çok güzeL gülüyo demı yhaa :D |
Alıntı:
|
Bu kacıncı Baskı :) Yinede hatırlamak Hos aksam aksam güldük :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok doğru dedin ablam sütümü içip yatağıma geçebilirim artık gönül rahatlığıyla...(Gönül kim diye sormayın tanımıyorum kendilerini :D:D ) |
Türkiye`de Saat: 08:30 . |