|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-01-2007, 20:36 | #1 | ||
Forumun Basketçisi Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 |
Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden Osman(Norton) abiyle beraberiz ... Osman abi ilk önce bize kendinden bahsedermisin ? 28.5.1982 de almanyada dünyaya geldim aslen bilecik bozuyuk,meslek lisesi mezunuyum ve 6 yildir calişiyorum .. Beşiktasforum.net ile tanışmanız nasıl oldu, kısaca forum hayatınızdan bahsedermisiniz? BesiktaŞforumun reklamını bjkhaberde gördüm ve tıklayıp üye oldum,forumda mart ayinda 1. yılımi dolduracağim,gecen 1 yılda forum hep seviyesini korudu ve en cok hoşuma giden yani çok sesli olmasi yani herkesin kendi düşüncelerini yazabilmesi.. Nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorun abi? Klasik olacak ama Besiktas Ruhunu ortaya koyan futbolcularimizin oldugu bir takim hayal ediyorum yani savasan herseyini ortaya koyan .. Gelecek ile ilgili planların neler abi vaya hayattan beklentilerin ? Gelecege dair hic plan yapmadım desem yalan olmaz, ben daha çok günlük yasiyan birisiyim iyimi kötümü bilmem ama, gelecekten beklentilerim insallah sağlik,rahat yaşayabilecek kadar para ve gelecekte iyi bir eş ... Biraz da aşktan bahsedelim abi , aşka inanırmısınız, var mı şanslı bir yengemiz? Valla ne diyim bilmiyorum ben simdiye kadar hic ciddi bicimde asik olamadim ... sadece BesiktAŞK Varsa fobilerinle birlikte hobilerini sayabilirmisin abi? Benim cok kötü köpek fobim var yaa... sansa bizim evsahibininde yavruları oldu 5 tane artik ecel terleri dökerek cikiyorum disari hobilerime gelince bilgisayar ile ugrasmaktan + yürüyüse cikmak hosuma gidiyor... Abi keşfedilmeyi bekleyen sanatsal bir yönün varmı ? Arkadaslar arasinda cuk oturan espireler yaparim yani stand upci ruhum var kesfedilse Abi forumda senin hehe gülüşün meşhur herkezden hehe gibi smiley kullanmadan gülmeyi kelimlerle anlatanları görüyoruz ama seninkini tadı bir başka bunun sebebi nedir ? Hehe bu sorunun gelecegini tahmin etmistim , bilmiyorum tadi baskami o sizin yakistirmaniz ama bana daha pratik geliyor hehe Son olarak abi aşağıdaki kelimeler hakkında ilk düşüncülerini alabilirmiyim ? Beşiktaş:Hayat Para:Rahat yaşıyabilecek kadar olsun yeter Aşk:Gerekli Almanya:Hasret Köpek:Korku Gülcemal abi:Delikanlı çok kıyak biri Röportajdan dolayı Osman abime teşekkürü bir borç bilirim..
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu OnuR tarafından (01-02-2007 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
31-01-2007, 22:21 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | teşekkürler aytek sayende bütün forum üyelerini yakından tanıma fırsatımız oldu,norton a da içten cvpları için teşekkürler
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
31-01-2007, 22:23 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | çok güzel içten bir röportaj olmuş gerçekten nortonun gülüşü çok güzel | ||
31-01-2007, 23:04 | #5 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 | Anti Tiganaci uyelerimizden biri msn de nicki de oyle hehehe aslinda cok konusma firsatimiz olmadi osman abiyle ama forum tarafindan sevilen birisi oldugunu biliyorum,ne guzel ki forumumuz da kotu den cok iyi uyelerimiz var
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
31-01-2007, 23:55 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 | gecen baris sayesinde konusma firsatim oldu kendisiyle cok yardimsewer birisi aynen bnde oldugu gbi kopek fobisi war guzel bi soylesi olmus aytek kardesiminde yine eline saglik
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
01-02-2007, 00:35 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | teşekklr ii röprtj
__________________ Besiktas JK . | ||
01-02-2007, 00:47 | #9 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Norton kardeş forumdakı en entresan arkadaslardan bırıdır esprı anlayısı 100 uzerınden 99 gıbı sınırlarda gezer beni çok guldurur bu arada osi bana kopek lazım komsuna ilet gulme işareti yerine hehe yazan tek arkadasım onu tanıdığıma cok memnunum bu arada resımde gördum beleştepeden maç izliyosun bundan sonra yeni açığa bekleriz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (01-02-2007 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
01-02-2007, 13:53 | #10 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | Aytekin herhalde Üniversitede Radyo Televizyon bölümüne sınavsız geçiş yaparsın. Bu arada röportaj olmuş.
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |