![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biraz geç okudum ama çok eğlendim bu röportajda...çok güzel bi enerjin var abla tanımadan daa abla olarak sahiplendim seni şimdi daa ii tanıyorum kurtulamıcan benden ![]() ![]() ![]() gerçekten çok güzel bi röportaj olmuş 2'nizinde eline sağlık...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #102 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolasın canım,şimdilik kurtulmayı düşünmüyorum zaten,pişman olmam değil mi bu kararımdan dolayı... ![]() Ben de burada sizler gibi içten,sıcakkanlı gençlerle tanıştığım için çok mutluyum.Hepinize sonsuz teşekkürler...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #103 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok abla yhaa pamuk gibi insanım ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #104 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Git der miyim hiç ya? ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #105 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen git desende iste yeter ablam hem öretmek ne haddime ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #106 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne haddime olur mu canım?Herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır. ![]() Sağolasın,beni de metalci yapacaksınız ya,çok korkuyorum. ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #107 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok abla yok bişe olmaz bna hçbişicikler olmuuo ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #108 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyleyse ne diyoruz?Forever Metal.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman Allah'ım bu yazdıklarıma inanamıyorum,bu ben miyim? ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #109 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() bi şebo konseri yapak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #110 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |