![]() |
Röportaj ; MetiN (Super Moderator) Röportaj Bölümümüzün Siradaki Konugu Besiktasforum.NET Süper Moderatörlerinden " MetiN " iyi seyirler .. http://besiktasforum.net/forum/membe...icture3319.jpg * Öncelikle , Röportaj Teklifimi Kirmayip Kabul Ettiğin İçin Teşekkürler MetiN Asıl ben teşekkür ederim . * Kendinden Bahsedermisin Bizlere , Metin Kimdir ? Metin kimdir :) Zor soru aslında ben bile daha kendimi tanıyamadım:).22 Agustos 1990 Kütahya dogumluyum.DPÜ Dış ticeret ögrencisiyim , Beşiktaş aşığıyım . Arkadaşlarıma dostlarıma yardım etmeyi cok seviyorum onların mutluluğunu görmek beni cok mutlu ediyor. Bir de bana karşı verilen görevler karşısında cok ciddiyimdir arkadas dost tanımam :) * Bu Mutluluk Hep Daim Olur İnşallah , Peki Besiktasforum.NET ` Le Nasıl Tanıştın ? Teşekkürler , Forza kapanmadan önce oraya takılıyordum. Orda bi abiyle tanısmısdım kapandık dan sonra burayı tavsiye etti. İyi ki de etmiş teşekkürler tekrar bu güzel forumu bana ögrettigi icin. * Peki Forum'u Nasıl buluyorsun , Dışardan Bakanlar için Beşiktaş'lılara Gerçekten Hitab Ediyormu ? Forumumuz gercek den cok kaliteli bir yer. Her bakımdan. Tam bir aile ortamı var. Beşiktaş ' ın en son haberlerinin yanında günlük olayları da tartışıyoruz. Zaten kendini kanıtlamış bir site bir cok yazar bir cok site bizi takip ediyor. Diğer Beşiktaş Forumlarının takip ettiği tek site Beskitasforum.NET * Basından Takip Edilen Bir Forum Olmak , Avantaj 'mı Dezavataj 'mı Sence Forum'umuz İçin ? Dezavantajı yok bence. Forumda acdığımız anketleri konuları diğer sitelerde görünce gurur duyuyorum. Takip edilmek bizden alıntı yapılması güzel bir şey. * Besiktasforum.NET Herşeyiyle Mükemmel Bir Forum diyebiliriz Yani ? Kesinlikle en azından benim icin mukemmel forum. Her yönden. Ama bazen üzülerek söylüyorum kendini bilmezler cıkıp sitemizi kirletmeye calısıyolar buna da asla izin vermeyiz. * Peki , Forum İçindeki Yetkili Arkadaşlar Hakkindaki Düşüncelerin Nelerdir ? Hepsine gercekden cok teşekkür ediyorum. Hepsinin emeği büyük. Sitenin büyümesi icin ellerinden gelenleri yapıyorlar * Peekii , Birazda Özel hayat'a Gecelim , Forum Dışında Metin Neler yapar :) Özel hayatım :P Zor soru be Mehmet :) Dumlupınar Dış Ticaret ögrencisiyim arada okula ugruyorum ne var ne yok diye diğer zamanlarda arkadaşlarımla güzel vakit geciriyoruz.Kütahya kücük şehir o yüzden fazla hareketlilik olmuyor takıldığımız yerler standart * Okulda Nasıl Bir Öğrencidir Metin ? Sınıfın tek Kütahyalı ögrencisiyim o yüzden cok sanslıydım :) En başlarda herkes yanıma gelirdi nerde ne var ne yok diye . Arada gidiyorum okula zorunlu derslere o yüzden tam okuyo denilmez ya :) * Anladim , Peki ilerdeki Hedeflerin Nelerdir ? Kendini Nerede Görmek istiyorsun ? Dış ticaret okuyorum. Buradan acık ögretimden devam edicem daha sonra bölümümle ilgili bir cok iş imkanı var benim icin :) Orlarda calısıp daha sonra Evimin Reisi cocuklarımın Babası olucam:D * İlişkin varmidir ? İlişkim yok şuan icin . Ama daha erken ciddi bir ilişki icin . O yüzden birine baglanmam daha 1-2 sene sonra gercek bir ilişki istiyorum. Ama aşk bu bllide olmaz:) * Oda güzel :) Forum'da Yorumlarını Beğendin Kullanicilar Varmidir ? Varsa Kimlerdir Aslında cogu kullanıcı güzel yorumlar yapıyorlar ama futbol konusun da İbodaca ,kartalım_ , Gökhan ın yorumlarını beğeniyorum . bazen İbodaca ile fikirlerimiz ters düşse de güzel tartışmalar geciyor. Bayanlarda ise Dygsm ve Merve_Bjk güzel yorumlar yapıyorlar. Tekrar söylüyorum cogu kişinin yorumlarını beğeniyorum ama bu arkadaslar daha cok ilgimi cekiyor :) Veystube de antifebe konsuunda güzel paylaşımlar yapıyor. * Peki Son Olarak Besiktasforum.NET Kullanicilarina Söylemek istedigin seyler varmidir ? Sadece tek istegim . Yorumlarda argo kelime kullanmamaları. Başka bir istegim yok . * Bu güzel yorumun ve Samimi söyleyişi için teşekkür ederim MetiN Ben teşekkür ederim Mehmet. Sizlerde Merak Ettiklerinizi Bu Başlık Altinda , Sorabilir , Paylaşabilirsiniz.. Not : Gereksiz Post'lar Silinecektir. |
Peki, burdan soraLım madem.. Metincim canım :) hayatta en çok üzüLdüğün ve sevindiğin şey nedir ? merak ettim (: |
mehmet & metin ikinize de tşk cok guzel bir calışma olmus. devamını da beklıyoruz ;) |
Alıntı:
|
Hım..peki tsk. ederim cevapLadıgınız için beyfendi:) inş hep böyLe sevinçLerini hatırLarsın canm (: Daha akLıma geLirse sorarım:D |
benden de bir soru genelde seni fourmda görüryoruz bu beşiktaşa duyduğun sevginden mi yoksa görevden dolayı mı daha çok duruyosun |
metin kardeşime şunu sormak isterim çok neşeli herkesin saygısını sevgisini kazanmış bi kişi olarak tanıdım bugüne kadar metini bu neşesini ve saygınlığını neye bağlııor ? biraz reha muhtar gibi old ama k.bakma :D:D |
Mehmet ve Metin teşekkürler :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
cevabın için teşekkür ederim kardeşim başarılarının devamını dilerim |
Teşekkür ederiz Mehmet ve Metin . Elinize Emeğinize sağlık. |
Alıntı:
|
Metin boşadım gitti seni, haberin olsun :D:D |
Güzel röportaj olmuş,teşekkürler. |
Ben bir kaç soru sorucam Metin :) 1. Geleceğe dair düşüncelerin nelerdir? 2. Hayata bakış açın nedir? 3. Genelde seni sinirlendiren olaylar nelerdir? 4. Hiç keşkelerin var mı? 5. Bu hayatta beşiktaş dışında vazgeçemediklerin neler? 6. İmkansız olarak gördüğün birşey var mı? 7. Sevdiklerin için fedakarlık derecen nedir? 8. Yaşam senin için nedir? Hayat felsefeni nasıl tanımlarsın? 9. İnsanlarla ilgili en çok neye şaşıyorsun? Çevrene baktığında ya da çevrenle ilişkilerinde? 10. Metin sence birey olarak herhangi bir yerde (işte, okulda vs.) iyi bir kişilik ölçütü için bir özelliğimiz tek başına yeterli midir? Yani çok zeki olmak yeter mi? yada çok bilgili olmak? ya da Çok sabırlı olmak? ya da çok iyimser olmak?... ya da sakin olmak? başka sorum yok, teşekkür ederim şimdiden Metin :) |
Ben Yapmadım , Sen Yapmışsın Semra Abla Teşekkür ederim , birdahaki konuklarda dikkatli olurum :) uyarini dikkate aldim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
1. Geleceğe dair düşüncelerin nelerdir? Mehmete te vermişdim aslında ablacım. Okulumu bitirdikden sonra bir de acıkdan başka bölümü bitiricem. Dış Tİcaretle ilgili iş bulurum zaten. Daha sonra da 30 yaşlarında güzel bir yuva coluk cocuk vs :) 2. Hayata bakış açın nedir? Hayata bakış acım pozitif. Pozitif düşünürm hep hic bir zaman küsmedim hayata . Hayatta en önemli şey nolursa olsun Mutlu olabilmek bence bende onu beceriyorum :) 3. Genelde seni sinirlendiren olaylar nelerdir? Aileme ve Beşiktaşı ma yapılan kötü şakalar ve sözler. Aile derken cok sevdigim insanları da ekleyebilirim. Onlara yapılan kötü şakalar ve sözler beni deli eder.İşde ozmn cok kötü şeyler doğar :) 4. Hiç keşkelerin var mı? Keşkelerim var ablam :) Hala diyorum. Keşke orta okulu biraz daha sıkı tutsaydım saglam bir liseye gitseydim. Keşke 4 yıllık ilişkimi cok sevdigim bayanı bırakmasaydım :) 5. Bu hayatta beşiktaş dışında vazgeçemediklerin neler? Ailem daha önce gelir birde Beşiktaş dan sonra Sevdiklerim . 6. İmkansız olarak gördüğün birşey var mı? Febenin Türkiye kupasını alması :D İmkansız diye birşey yokdur bunun dışında :) 7. Sevdiklerin için fedakarlık derecen nedir? Elimden geleni sonuna kadar yaparım cekinmem kesinlikle. 8. Yaşam senin için nedir? Hayat felsefeni nasıl tanımlarsın? Dedim ya ablam Mutlu luk felsefem bu . Zor durumda olsan bile Mutlu olmayı bileceksin küsmüceksin hayata eğer küsersn hayat sana olmadık darbeler vurur. 9. İnsanlarla ilgili en çok neye şaşıyorsun? Çevrene baktığında ya da çevrenle ilişkilerinde? 19 yaşındayım ama şunu cok iyi biliyorum cevrendeki cogu kişye güvenmiyceksin . Zmanın da etrafımda pram icin dolaşan cok insan varmış gec de olsa anladım.Dürüst insan bulmak cok zor. 10. Metin sence birey olarak herhangi bir yerde (işte, okulda vs.) iyi bir kişilik ölçütü için bir özelliğimiz tek başına yeterli midir? Yani çok zeki olmak yeter mi? yada çok bilgili olmak? ya da Çok sabırlı olmak? ya da çok iyimser olmak?... ya da sakin olmak? Bence değil bunların hepsini kulanabilmek önemli zamanı gelince hpsine ihtiyacımız olucak cünkü . Ne akdar bilgili olursan ol onu kullanamadık dan sonra işe yaramaz. Alıntı:
|
teşekkür ederim Metin içtenliğin için ;) |
Metin Ter mi akiyor ne :D |
Mehmet ve Metin teşekkürler....Metin seni daha yakından tanımış olduk böylece... Semra bu kadar sorudan sonra seni bilmem ama Metin seni boşar.:D:D:D Kimseye soracak soru bırakmamışsın.:D Şaka bir yana bizim için de sormuş oldun sana da teşekkürler Semracığım.:) |
Ben Teşekkür ederim saoLun ;) Bu Proje'yle birLikte Forumumuzda Aile gibi oLmayi Hedefliyoruz.. |
gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş emeğinize yüreğinize sağlık...Süper insan...Süper moderatör...;) |
Alıntı:
|
Bir soruda benden metin... İnşallah olmaz ama sevgilinin kıskançlıklarından dolayı kendisi ve dostun arasında tercih yapmak zorunda kalsan hangisini tercih ederdin... |
elinize,emeğinize sağlık:) |
Dış ticaret okuyorum. Buradan acık ögretimden devam edicem daha sonra bölümümle ilgili bir cok iş imkanı var benim icin :) Orlarda calısıp daha sonra Evimin Reisi cocuklarımın Babası olucam:D canım kardeşim inşallah baba olduğunuda görürüz :D |
çok güzel olmus emeğinize sağlık :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sende benim çocuklarımın küçük dayısı :D:D:D |
Bende kirvesi oLurum :) |
ablam ben boşanma davasını dün röportajı görür görmez açtım :D:D ben teşekkür ederim ablam:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Yaptiginiz Yorumlar'a Teşekkürler , MetiN 'e Hayatında Başarılar Dilerim.. |
Güzel bir çalışma olmuş arkadaşlar teşekkür ederim. |
hepinize tek tek Teşekkürler...:) |
metinide daha yakın tanımış olduk... tşkler... :) hayatında basarılar diliorum metin... |
Alıntı:
Sagol ablacım :) :) Asıl ben teşekkür ederm sizin gibi insanları tanıyabilmek cok güzel :) |
Metini çok seviyorum.Biricik kardeşim benim.Daha iyi tanıdık mehmet sanada teşekkürler |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |