![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
| Anketimiz: Öldükten sonra organlarını bağışlarmısın..? | |||
| Evet bağışlarım | | 68 | 75,56% |
| Hayır bağışlamam | | 23 | 25,56% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 90. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bağışlamam...
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bağışlarım. çünkü bizde hasta olabilirz ve bi organa ihtiyacımız olur bizim olmasa bile bi yakınımızın olabilir. bence bu konuda herkez bilgilendirilmeli gerçekten çok önemli bi konu. düşünsenize öldükten sonra birisine belki birkaç kişiye hayat veriyorsunuz....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kesinlik bağışların benimle birlikte çürümesinin bi anlamı yok ayrıca tıbben bir mahsuru olmazsa yaşarkende böbreğimin birini seve seve veririm. | ||
| | |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İcabederse ölmeden önce de bağışlarım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Sanmam ki ben ölene kadar sağlam kalsınlar .. ![]() Organ bağışlamak deyince önce önyargıyla baksam da benimde ihtiyacım olablir bign deynce iş değişio.. Bağışlarım.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bütün organlarımı "kesinlikle" bağışlarım... bunun için ilk adımı attım bile organ bağış kartımı alarak... tabi ki en son kararı ailem wericek ama_? bi gün ölürsem ruhumun rahat temesi için o insanların hayallerinin gerçekleşmesi için katkıda bulunucamm...allah izin werirse... bu bağışla...
__________________ _A_cımaq yoq _N_3fr3t war _T_awiz yoq _İ_şk3nc3 war _F_3n3r _B_ahch3 | ||
| | |
| | #7 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maalesef bağışlamam....
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kanım kızılaya organlarım eziklere
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
| | |
| | #10 | ||
| sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bağışladım bile.. gözlerim hariç herşeyi.... öldükten snra toprak altında çüriyeceğine bi ise yararlar en azından başka hayatlar kurtulurrr...
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |