![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçi fast-food salonları genelde zararlı şeyler satarlar ama... Burcu hanım bundan sonra bu tarz yerlere de gitmeyebilir gibi geldi nedense ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
mutfağımızı gezebilirsiniz yazısını görmediğim hiçbir mekana gitmem ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yazıların yazılı olduğu yerlerde hiç kimse nedense o mutfağa girmezler ama... Böyle bir yazının asılı olduğu bir yerinde zabıtalar tarafından kapatıldığına da şahit olmuş birisiyimdir ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
yani bana psikopat da diyebilirsiniz ama gezenlerden biriyim.. yemeğimi yapan kişiyi muhakkak görmeliyim ve yapılan yeri! ellerinde eldiven olmalı.. ya öyle ilginç ki oturduğum ve yemek söyledim an aklıma milyonlarca iğrenç şey geliyor ![]() görmeliyimmmm !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senin ki piskopatlık değil aslında olması gereken birşey, o bakımdan sen yılın bilinçli tüketicisi bile gösterilebilirsin...Çünkü bizlerin genel yapısında o yazıyı yazdıysa temizdir diye bir düşünce oluşuyor... Seni takdir ediyorum bu bakımdan...
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesin fikri kendine... Annen seni daha iyi tanıdığı için bunu demiş olabilir ama asi bir yanın olması kendine göre güzel birşeydir...ve rica ederim...
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | He desenize stok yapmanın tam zamanı, ilaç firmalarına da satarız.. Acaba kilosu kaça gider bir bileniniz varmı? Piyasa değeri ne kadardır? Euro üzerindenmi satış daha karlı olur, dolar üzerinden mi? Gümrük vergisi falanda alınırmı? Laboratuvarlara sokulur mu? Ne kadar antibiyotik madde içeriyor, oranı nedir diye? Uffff bi sürü soru şimdiii, nerden çıktı bu haber... Düşün düşün dur, sevdim bu işi ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |