![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
mutfağımızı gezebilirsiniz yazısını görmediğim hiçbir mekana gitmem ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | midem bulandı ya......
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herkesin fikri kendine... Annen seni daha iyi tanıdığı için bunu demiş olabilir ama asi bir yanın olması kendine göre güzel birşeydir...ve rica ederim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | He desenize stok yapmanın tam zamanı, ilaç firmalarına da satarız.. Acaba kilosu kaça gider bir bileniniz varmı? Piyasa değeri ne kadardır? Euro üzerindenmi satış daha karlı olur, dolar üzerinden mi? Gümrük vergisi falanda alınırmı? Laboratuvarlara sokulur mu? Ne kadar antibiyotik madde içeriyor, oranı nedir diye? Uffff bi sürü soru şimdiii, nerden çıktı bu haber... Düşün düşün dur, sevdim bu işi ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Stok maliyeti yüksek ve kullanım süresi o kadar uzun sayılmaz... € olarak satılması kur bakımdan daha az dalgalanmasına sebep olacaktır... Kilosu yaklaşık olarak 30.000 € civarında ve üretim yerli olacağından gümrük vergisi yok sadece Ö.T.V. % 20 ve % 18 kdv olacaktır... Antibiyotik oranı için ilgili laboratuarlarda işlemden geçmeli standart bir oran belirlenememiştir...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |