![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
buda güzel topuklu spor ayakkabiylami oynuyorsun ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu saçmalığı tam 10 kutu kullandım.hiç bir işe yaramadığına yemin edebilirim demiyorum;YEMİN EDERİM.bu "şey" tam bir palavra.bilmem kaçıncı kutusuda hala mutfakta duruyor ama aylardır kapağını açmıyorum çünkü gerçek bir palavra üretende buna yalan yere reklam yapanda allahından bulsun.bu saçmalıkla uğraşacağıma günde 2-3 tane yumurta yesem belki şu an boyum 1-2 cm daha uzun olurdu.bu arada boyum 1.60 yaşımda 16 yani tam büyüme çağı.ama hiçbir işe yaramadı.kardeşlerim bu umut taciri adilere inanmayın.paranıza yazık...NOT:hormaon bozukluğuna falan yol açmadı istersen paranı çöpe atıp deneyebilirsin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende yrn sipariş vercemde ne kdr ii gelcek ıcınde o kdr un mun bısıler varmıs kılo aldırır gıbıme gelıo aslında bı nevı boyum uzasında kıloverıyım ayagına yatıorum:P
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BAK BAK BU TUTAN BILMEMNE VA RBURDA HER SITEYE UZAMAXI KÖTULEMIS SEN KAC SITEYE UYESIN KARDESIM AYNI YAZI HERYERDE VAR KESIN SENDE BU FIRMANIN DUSMANI FLNSIN YADA BASKA BI UZAMA ILACI URETIOSUNU SIZZ:d emınım yanı her sıtede 3 5 yumruta fln ne bu yhaa dövcem senı
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1,87 boylu birisi olarak konuya yorum yapma gereği duydum affınıza sığınaraktan eğer yan etkisi yoksa kullanmakta zarar yok bence ama en iyi yol doğal yoldur süt iç bol bol süt
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mezun olduğum lisede bi çocuk kullanmıştı,hormon bozukluğuna yol açtı,çocuğun davranışları daha bi yumuşak oldu ve suratında kıllar aşırı bi şekilde çıktı.tabi bu herkesde olucak diil,bünyeye bağlı sonuçta.ama 1.86 boyum ve bunu küçükken paso yoğurt,yumurta v.s yememe borçluyum,ayrıca mutlaka basket oynayın,ben 6 senedir profsynel oynamama da borçluyum boyumu.. ben sizin durumunuzda olsam kullanmazdım arkadaşlar
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence takmıyacaksın böyle şeyleri.bende çok kısaydım liseye giderken otobus askılarına yetisemiyodum.sonra bi anda uzadım.şimdi 180cm çok memnunum.bişeyi sıkıntı yapınca insan kendine olmuyor
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| ben izmirden murat .. benim boyum 171 cm civarı yaşım 16 ... ben kullanmak istiyorum çünkü ben kendim aradığımda 28 yaşındaki bi kadın 7 cm uzamış ?? :S belki bi satış planı olabilir ama insan inanmakda istiyor ama denicem .. şimdilik 5 kutu denicem işe yararsa yazarım ((: ayrıca basketbol'da oynuyorum belki işe yarar die umut ediyorum layn ... Konu homeless3 tarafından (10-08-2008 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |