![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| By_TelLo ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Abi Benimde eşim ucuk kacık deli birşey olcak daha eşim değilde Aileler arası yüzük falan takıcaz bi nevi söz işte... hatta benim sevgilim delinin önde gideni bana resmen enerji veriyor. neyse odaya almayı planlıodum hiç olmassa faydasını öğrenmiş oldum..
__________________ Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilginç ... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Televizyonun bulunduğu odada var iki tane ama hemen onları PC'nin bulunduğu yere nakledeyim bari... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Erkan'a bir şey mi demek istedin ? ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canım evlerdeki kaktüsler de zaten çöldekiler gibi dikenli değil... Yaratılan her şeyin mutlaka bir faydası var ya...Çare doğada...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |