![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | benim gibi asiri terleyen insanlar farkinda olmadan en az 2 litre icer günde... Yazin 3-4 litreyi buluyor, bazen kendimi zorlarim icerken ![]() bir arkadasim vücut gelistirirken bir kur yapti, 7-8 litre icmek zorundaydi^^ kac kere abdesthaneye gitti, bilmek istemem ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elmde 1 litrelik bardak var içi su dolu ve 3. kez doldu ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | su mu kola varken suya ne grek varrr ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | suyun yanından gelip geçerken aklıma gelirse içerim.
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolayla olmuyor işte Tekin...Ben de hiç içmiyorum ya...Farkına vardım dün bir bardak dahi su içmedim.Bu sıcakta içmiyorum,kışın hiç aklıma gelmiyor.Bir de söz vermiştim kendimi zorlayacağım,hergün düzenli içeceğim diye... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben ne kola ne su içiyorum.Sadece çay.... ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bosver ablacım keyfıne bak ha bugun ölmuşüz ha yarın ha bır gun erken ha bır gecccc sonucta hepmız gıdıcıgız sen cay ıc bnde kolaya devammmmmmmmm ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |