![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #91 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
ben misket kadarını bile altı ayda toplayamam ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak etme abla kafayı yemeyiz biz... Baksana serbest piyasa düşünürleri bir arada... kaliteden sorumlu kişi havalı_çocuk olacak hem pazarlamada onda ayrıca... laydbjk sen genel müdürsün denetlemeye karışacaksın... burcu arkadaşım sen evrakları bildir gerisini her türlü hallederiz... Kampanya konusunda büyük bir gazete ile anlaşma yaparız... Gelsin çil çil € lar ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşasın burun karıştıranlara özgürlük kardeşliği ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
karışmam o kadar yeşilliği bir arada hiç görmedim görmek te istemiyorum. denetlemeyi başkasına devret sen elbet bir babayiğit çıkar ben yapabilirim der ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eee o zaman sen ne yapacaksın çok öyle köşeye çekilip seyretmek...
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam o zaman ilan işi sende ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |