![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seri üretime ne zaman geçiyoruz arkadaşlar. Çok talep var. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o işlerle organizatör ve idari işler ilgileniyo... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi de organizatör Explorer ortalarda yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gelir o gelir... sende idari işlerdensin... oturmak yok öle.. hadi gümrük işlemleri için önce üretimi, sonra ihracatı bekliyorum! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun arkadaşlar hepinize... Kadro harika ama burcu senden korkuyorum ben yine ben ona karışmam buna karışmam dersen yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırsın demedi deme ![]() Havalı çocuk araştırmacı gazeteciliğin için sana teşekkür ederim kardeşim... Bunu ödüllendireceğim sen hiç merak etme... şirketin ismi konusunda şirket A.Ş. olması daha iyi olur arkadaşlar... Borsayada gireriz hem daha bi güzel olur bence... burcubjk arkadaşım ben ayrıca koordinatörlük kısmıyla da ilgileneceğim fikir babası olarak müsaadenizle ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya şirket aş nin bi anlamı yokkkk sümük ihracatı yapcaz ne alakası var... ayrıca koordinatörlük konusunu da hemen görev listesine ekliyorum.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |