![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun arkadaşlar hepinize... Kadro harika ama burcu senden korkuyorum ben yine ben ona karışmam buna karışmam dersen yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalırsın demedi deme ![]() Havalı çocuk araştırmacı gazeteciliğin için sana teşekkür ederim kardeşim... Bunu ödüllendireceğim sen hiç merak etme... şirketin ismi konusunda şirket A.Ş. olması daha iyi olur arkadaşlar... Borsayada gireriz hem daha bi güzel olur bence... burcubjk arkadaşım ben ayrıca koordinatörlük kısmıyla da ilgileneceğim fikir babası olarak müsaadenizle ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #153 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı: BUNU REKLAM AFİŞİ OLARAK KULLANABİLİRİZ SÜPPER ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #154 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya şirket aş nin bi anlamı yokkkk sümük ihracatı yapcaz ne alakası var... ayrıca koordinatörlük konusunu da hemen görev listesine ekliyorum.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #155 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sloganımız SAĞLIĞINIZ İÇİN BURNUNUZU TEMİZLEYİN... KİRLİ BURUN KALMASIN KAMPANYASI.. BİR ELDE SEN UZAT... Firma Adı :SÜMÜK A.Ş İlaç :Burunbiotik 500mg Yönetici :Havalı Çocuk İhracat/Koordinasyon :Black Eagle Muhasebe :Alper Denetleme :Lady Gümrükçü :Burcu BJK Org. :Explorer İdari işler : Efsane ![]() __________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #156 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hadi hayırlısı ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #157 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
arkadaşım A.Ş. Olması daha iyi hem ihracat konusunda A.Ş. Gerekli imalat izinleri almak daha kolay...Ve ileride sermayemizi büyüttüğümüzde Borsaya kote edip halka açılacağız ondan diyorum... Koordinatörlük konusunda ki yardımın için teşekkür ederim arkadaşım ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #158 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sloganımız Firma Adı :SÜMÜK A.ŞSAĞLIĞINIZ İÇİN BURNUNUZU TEMİZLEYİN... KİRLİ BURUN KALMASIN KAMPANYASI.. BİR ELDE SEN UZAT... İlaç :Burunbiotik 500mg Yönetici :Havalı Çocuk İhracat/Koordinasyon :Black Eagle Muhasebe :Alper Denetleme :Lady Gümrükçü :Burcu BJK Org. :Explorer İdari işler : Efsane ![]() YAPILMASI GEREKEN.. Bu işlem yapıldıktan sonra biriktirdiğiniz malzemeleri en yakın şubemize getirmeniz... ![]() Unutmayınız ki ağzına giden 1 gr.lık malzeme cebinize girecek 3 YTL'den eder... BUNA HAYIR ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #160 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar süppersiniz, gerçekten bu işten iyi gelir edicez.. Ya arkadaşlar bişi sorucam, bu sümük olayı sadece insanlar için geçerli dimi, hayvanlardan da alabilirmiyiz acaba? Bilemiyorum ne yapsak.. Daha sonra bezelye, antep fıstığı falanda karıştırcam zaten, ama önce bi piyasaya BOMBA gibi bir GİRİŞ YAPALIMDA.... Neyse beynim durdu, ben biraz maç seyredeyim de kendime geleyim.. Yarın ola hayrola... Hepiniz kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |