![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sagol ablacım mansız bensiz yapamaz ...cenaze işleri ile ilgilenen yok ama imam tanıdığım var ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anaaaaaaaa,morg da mı lazım ya ? Ölen gitsin yerine bir an önce ya ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
öyle deme abla gece ölürse ne olacak ...yattığınız yerden para kazanmak budur işte ya ..biraz ticari düşünelim![]() | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hem mezarlık için para vermemiş olurlar ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #8 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | explorer valla sağol yani bizim işimiz yaşatmak kardeşim... Bir yandan yaşatmaya çalışırken bir yandan da cenaze işlemlerini yapıyoruz dersek nasıl bi tezatlık ortaya çıkar bilin mi sen... Daha baştan kaybetmiş oluruz ki bunun olmasına müsaade edemem ![]() ortağım rica ederim ne demek ilhan sana feda olsun yada olmasın mı yok yok olmasın en iyisi siz beraber olun feda kalsın köşede... Ablacım gerçekleri söylüyoruz sen hakkaten süpersin ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
feda olmasın tabi cnmmm benle olsun bugün ne güzel temennilerde bulunuyorsun ortim yaa.. bal damlıyor ağzından ball | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |