![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet,konuyla ilgili şirket kuruluyor ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ablacım pratik olmak lazım..bir araştırmaya göre pratik olanlar her zaman daha başarılı olurlarmış... Güzel kardeşim konu çok derin bizde nereye gidiyoruz bilmiyorum ama seni reklam danışmanı yapacağım... Ortim sabah arı kovanına dalmıştım da ondan olabilir damlayan ballar ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #8 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aramıza Hoşgeldin Kıbrıs Şube Müdürü ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam kardeş sen ödemeli gönder problem olmaz... Seni de Kıbrıs baş temsilcisi yapalım orda ki bağlantılarıda sen yaparsın ne dersin ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olabılır zaten benden baska kıbrısta bulunan yok heralde basıda sonuda ben olucam gıbı maksat sırket genıslesın belli bı donem istte oluyorum ama o zamanda guvenılır bırıne devrederım ben merak etme ciddi muesese ole sallamak olmaz dımı ![]() ![]()
__________________ SİYAHIN KADERİM BEYAZIN KEFENİM | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |