![]() |
bundan 6 ay öncesine kadar ben de fil gibi yeyip kilo alamazdım.1.81 boy be 63 kiloydu...bir ameliyat geçirdim 53 kiloya düştüm.şimdi 55'im...acilen kilo almam lazım:( |
Memnunum kendimden kilo sorunum şükür yok :D |
ne güzel...ah ben de memnun olsam keşke:D |
kilo almakta ne var geceyken kalk git kendine 2döner al hergün ye bakalim nasil kilo aliyorsun :D bende vermem gerekiyor yarinden itibaren 1hafta oruc tutacam yaza kadar manken gibi vucut yapmam lazim :D |
dostum ben şehir dışında okudum.dönerin her gün gözüne vurdum.gece yatarken tereyağlı makarna yaptım.yok bana mısın demedi:D doktara gittim şimdi metabolizman hızlı çalışıyor.evlenince kesin kilo alırsın.karı dırdırından metabolizman yavaşlar kendini yemeğe verirsin dedi:)tam fırlamaymış doktor |
Alıntı:
benim arkadasda cok zayifdi 185boyu vardi 68kilo idi fittnesse yazildik ve antremandan önce ve sonra protein icecegi icdi aradan 6ay gecdi cocuk simdi 76kilo,belki sendede olur dene |
spor da yapıyorum aslında...ama o protein tozları işine pek girmiyorum açıkcası...bu sene artık bişeyler yapmam lzım:D |
burdaki maddeler yetmiyoki günde 5 öğün yiyiyorum gece 1 de yiyiyorum hep aynı kilodayım başka çözümler bulun lütfen :D |
valla bende öğlen 2 gibi kahvaltı ediorum saat 6 gibi yine yiyorum gecede 1 gibi bişiler yiyorum 71 in üstünede çıkmıyorum :D:D bencede başka çözümler bulun yaw... |
anamm benden uzak olsun da :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:31 . |