![]() |
Ne Kadar Su İçiyorsunuz? http://estb.msn.com/i/B3/ABD64262B8B...C824723F63.jpg Vücudun ihtiyaç duyduğu suya hayatınızda ne kadar yer veriyorsunuz? Şimdi, düşünün. Günde kaç bardak su içiyorsunuz? İki? Üç? Daha fazla? Ne Kadar Su İçiyorsunuz? Uzmanlar sağlıklı yaşam için yetişkin insanların günde 2 litre su içmeleri gerektiğini önemle vurguluyor. Hem vücut hem de cilt sağlığınız için günde 2 litre su içmeyi alışkanlık haline getirin. Eğer, su içmeyi unutuyorsanız telefonunuza saat başı çalacak su içme alarmı kurabilirsiniz. Neden su içmeliyim?
|
Nerde 2 litre,hiç içmiyorum ya...:( Kışın günlerce bir bardak bile içmediğim olur,yazın,bir ya da iki bardak ancak içiyorum.Aslında dikkat etmem gerek,bugünden itibaren en az iki litre içmeye çalışacağım. |
sabah kalktigimda ilk isim su icmek.. |
valla ben hiç yoksa 2.5-3 litre içiyorum..çocukluktan kalma bir alışkanlık..can sıkıntısından kendimi suya vururum bazen..su güzeldir ya :) |
Ne güzel ya,keşke ben de içebilsem.Hiç aklıma gelmiyor,Allah'tan oğlum bana benzememiş,o çok içer. |
günde 5-6 litreyi buluor |
5-6 litre mi Ahmet? Aman Allah'ım... |
Alıntı:
|
Yaz Geldi ; 1-2 Litre içiyorum gaLiba :D Kışın okadar fazla içmiyorum |
Kışın haftalarca su içmediğimi bilirim..Okadar uzun olur ki o süre; su çok yabancı gelir ilk içtiğimde.. Ama yazın hergün 1-1.5 litre arası tüketmeye gayret ediyorum.. Yalnızca su değil; kola, meyve suyu gibi içecekler de dahil günde 2.5 litreden aşşaığı sıvı tüketmemek gerek demişti doktorum..Uymaya çalışıyoruz biz de.. |
2 - 2.5 falan içiyorum :) |
günde en az 2litre iciyorum |
hergün en az 2 lt. icerim :D:D |
2 litre tüketiyorum hemen hemen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok güzel,keşke ben de içebilsem Ahmet...Oğlum da sana benziyor.Ahmetler suyu seviyor anlaşılan.:p Kendime söz verdim her gün en az 2 litre içeceğim diye ama dün bir bardak bile içmedim.:( Valla ibadoca ben de haftalarca içmiyorum desem kesinlikle abartmış olmam.Su içmeliyim,içmem gerek diye içiyorum,ihtiyaç duyduğum için değil.:( |
bence su çok gzl bişe ben içmem gerektiği için dil hoşuma gittiği için içiorum hani bazı insanlar vardı kola görünce bi dikişte bitirirler bende suya öyleyim bide ewde olduğum için pc nin yanında her gün 1.5 litre su dolu oluo 3 kere falan bitio o şaşal 1 günde bide başka yerlerde içiorum 5-6 litre oluor:D su içmem çok gzll |
su içmekten yemek yemeye yer bulamayan bu yüzdende yakında zafiyet geçirip ölecek olan birisiyim:D ayrıca gariptirki suyu sevmem tat bakımından.ama bi eksiklik hissediyorum elimde bardak olmayınca hep.yalnız su içmeyi abarttığınız zamn bnm gb acayip enerjik bişi oluyosunuz:D:Dtavsiyedir:D |
fazla içemiorum yaa.. sadece 1 yada 2 bardak falan içtiğim olur günde.. bazen içmediğim günlerde olur... su yerine daha çok cola tüketiyorum maalesef |
1.5 litre fazla içince uykudan boyna kalkıyorum :D |
2-3 litre içerim..hele yaz mevsiminde elimden su şişesi düşmez:) |
3-4 bardak D: |
valla bende çok rahat 6-7 litreyi buluyorum suyu çok içerim özellikle soğuk suyu.. yaz kış demeden soğuk su içiorum =)) |
içemiyorum ya özellikle kışın su içmeyi unutuyorum |
bu günn rahat 10 litre içtimmm:D |
Valla su içenlere özeniyorum ya...Ahmet 10 litre su içilir mi ? |
Ben kışın bile 2 litre su içerim.Yazın daha fazla haliyle... |
Alıntı:
|
günde 3 litre fln |
benim gibi asiri terleyen insanlar farkinda olmadan en az 2 litre icer günde... Yazin 3-4 litreyi buluyor, bazen kendimi zorlarim icerken:D bir arkadasim vücut gelistirirken bir kur yapti, 7-8 litre icmek zorundaydi^^ kac kere abdesthaneye gitti, bilmek istemem:D |
Alıntı:
|
elmde 1 litrelik bardak var içi su dolu ve 3. kez doldu:D:D:D |
su mu kola varken suya ne grek varrr:D:D:D |
suyun yanından gelip geçerken aklıma gelirse içerim. |
cook az :(( |
Kolayla olmuyor işte Tekin...Ben de hiç içmiyorum ya...Farkına vardım dün bir bardak dahi su içmedim.Bu sıcakta içmiyorum,kışın hiç aklıma gelmiyor.Bir de söz vermiştim kendimi zorlayacağım,hergün düzenli içeceğim diye...:( |
Alıntı:
|
Ben ne kola ne su içiyorum.Sadece çay....:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:04 . |