![]() |
Alıntı:
Yönetici uyumaz, yönetici yorulmaz, yönetici YÖNETİR... öyle kenara çekilmek yok.. senden ses gelene kadar bekliyoruss hayvan sümüğü de olur sorun yok :) |
ayy ben köpeklerimin sümüklerini hemen alayım o zaman 10 gr çıkar:D |
Alıntı:
tmm lady cim.. ilk icraat senden benim balıkların sümüğü yoktur herhalde :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kimse anlamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yahu üretim sıkıntısı yaşarız.. millet yollara atıyo yoldan toplıycak halimiz yok.. ya tutmazsa sloganımız destek olmazsa???????????????? olur bence olur |
Alıntı:
Matbaa milyonlarca çoğaltsın. Unutmayınki sayın arkadaşlar; "Reklamın iyisi kötüsü olmaz, reklam reklamdır"... Piyasaya bomba gibi düşmeli, bütün piyasayı altüst etmeliyiz.. Eğer bu iş tutarsa yeni girişimlerde de bulunmalıyız. Örneğin sümüklü dondurma, sümük tadımlı bira vs.. Neyse şimdi kendime izin veriyorum, müsadenizle :) |
Alıntı:
reklam,matbaa vs herşey bende çevrem genişşşş parayı insanlara yatırmayalım.. yeni firmayız az tutucu olun cnm... aman git yaaa nasıl yöneticiyse anlamadım.. PEH sorumluluk bende arkadaşlar takıldığınız bir yer olursa tıklayın yeter :rock: |
Bu arada blackeagle_80 hayvanlarınkisi olmaz diyorsa olmazdır. Güvenilir araştırmacılığına, bilimsel deneyimlerine güveniyorum. |
Alıntı:
:argh: peki.! yeterli sümük temin edilemediği zaman hayvanınki olur dediğinizde ilk itiraz eden ben olacağımız haberiniz ola. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:51 . |