![]() |
Burun Kariştirmak Sağlik Açisindan Faydaliymiş Meğer Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi. Çocukları engellemeyin Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu. Mendilden daha etkili Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi |
başlarım böyle yarara....biz yine mendile devam:D |
yok artık belkı kendı saglıgımız ıcın ıyı ama dışarıda ki gorunum için gene kotu en ıyısı gene mendıl |
mshaushaushauedhaushauahaushaushau |
haydaaaaaaaaa :cool: |
başlık maşlık yoq:) Alıntı:
|
bbbböööööööggggggggggggg tiskindim..aman faydalıysada eksik kalsın...bide ziyan etmeyin yiyin diyorlar ya :D |
ben isteyene veriym bende israf oluyo oraya buraya atıoz zaten :D |
bırakalım ziyan olsunlar :) |
mendile devam |
zuhahahahaha hahahaha muhahahahaha |
bendede fazladan var. isteyene verebilirim. kilo'yla satiyorum... varmi alan :D |
Aytek neiğrenç adamsın yawwwww |
ortaya çek 3 sümük porsiyon aayyy iğrenççççççççççç :eek: |
otorite konuşuyorsa,doğrudur ne var bunda kim yapmıyorki çaktırmadan da olsa,hadi biraz gerçekci olun... |
o bilim adamı yesin kendi videosunuda koysunda görelim o zaman |
burnunuzu karıstırmak ne ıse yarıyor:) ogrenın BURUN KARIŞTIRMAK SAĞLIK AÇISINDAN FAYDALIYMIŞ MEĞER Toplumda hoş karşılanmadığı için engellenen "hap yapma", bilim adamları tarafından yararlı bir eylem olarak açıklandı. Hatta, burundan çıkarılan atıkların israf edilmemesi ve yenmesi gerekiyor! Avusturya'daki Innsbruck Üniversitesi akciğer hastalıkları uzmanı Doktor Friedrich Bischinger, toplumda ayıplanan burun karıştırma sırasında bu organdan çıkarılanların vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaç olduğunu söyledi. Çocukları engellemeyin Özellikle çocukların burunlarını karıştırmalarına engel olunmaması gerektiğini söyleyen Bischinger, "Burun karıştırmak otomatik bir reflekstir. Tıbben de çok yararlıdır. Hatta içinden çıkanlar da vücuttaki mikroplara karşı koyan etkili bir ilaçtır, yenmesinde sanıldığı gibi zarar değil yarar vardır" diye konuştu. Mendilden daha etkili Burnun parmakla karıştırılmasının "mekanik bir temizlik" olduğunu belirten Doktor Bischinger, parmakla yapılan temizliğin mendille yapılandan daha etkili olduğunu söyledi. Hadi herkes mekanik temizliğe:)) |
ahahahahahahah :D :D :D Mekanik temizlige :D |
:D:D:D:D:D:D:DD:d |
:D:D:D:D:D:D:D |
:D:D:Dgüzlmıs :D:D |
bu ne yaa :D:D |
yenmesimi gerekiyomuş ???? yok artık daha neler |
saglık acısından melk:)) |
ama midem bulandı yaa :( |
Bunun böyle olduğunu duyan uyanıklar sakın burun ifrazat fabrikası açmasınlar... :aetsch: |
:D:D:D:D |
öhh be abicim ne diceklerini şaşırdı bunlar hee ıyyk !!! |
iyi ki yapıyormuşşum.zaten hiçbir zararını görmemiştim.madem ki faydallı kızan arkadaşlara anlatayım bunu.annem boşuna dövüyordu o kadar.ben onla oyun oynuyorum.spider man bilen yapıyorum.top yapıp arkadaşlara atıyorum.iyi oldu bu teşekkeürler paylaşım dolayısıylan.:tongue: |
ewt ama sağlığa yaralı olabilir ama itiraf etmeliyim ki ortalığa zararı va.masa altları iğrenç oluyor:):Dbirde yuvarlayıp yuvarlayıp atıldığında duvara yapışırsa kötü bir görüntü sergiliyor.:D:D:D:D:D |
illençç ögkkk:argh: |
GüzeL oLuyor yahh :D heLe fiske hareketiyLe sag sola atma yokmu :D |
bööööööööö:D:D:D:D:D |
ne :D:D:D:D yALan mı :D bazılarıda koluna sürer :d harikaydı yah :Ç:D:D::D |
hadi forum herşey sağlık için herkes hap yapmaya başlasın baş ve işaret barmagınız sağolsun :D:D |
:D:D:D |
iğrençççççç |
biriktirmeye başlayın dostlar :D:D:D |
Alıntı:
|
hehuhehe bu ne ya adam resmen yiyin diyor varmı midesi çok geniş olan bakalım daha neler görecez çok güldüm valla :ridinghorse: |
| Türkiye`de Saat: 05:32 . |