![]() |
Alıntı:
yok ben hesapladım ne kadar azmedersen et yılda en fazla 100gr çıkarabilirsin:D:D |
Alıntı:
Gümrük işini de biz yaptık mı iş tamamdır... ama ben numune talebinde bulunmuycam memurlarında bulunmaması için elimden geleni yapcam :) |
Alıntı:
arkadaşım üretim maliyeti düşük... Herkes ortak bir çalışma yaparsa ve doping maddesi kullanırsak neden olmasın... Hazır burcu arkadaşımızda gümrükçüymüş ihracat işini hallettik... Bende proforma faturaları çeki listesi ve yükleme talimatı işini yaparım... Senide genel müdür yaptık mı sırtımız yere gelmez :):):) |
Alıntı:
iyi tamam benim beni toplama işine karıştırmayında,zaten benden çıkmaz:D |
iyi o zaman burunlarınız karıştırın bakalım ne faydasını göreceksiniz :D:D haydi hep beraber iğrenç olmaya :D:D |
Alıntı:
Birde menşei numunesi isterler (bölge bölge farklılık göstereceğinden dolayı - sulu ve kara iklimi vs.) Iııhhhhh yok numunemiz yok der geçiştiririz... Burada hile payı olabilirmi bilmiyorum ama belki biraz içine bezelye rendesi karıştırsak??? Neyse işe atıldığımız gibi hileye girmeyelim, sonra düşünürüz.. Tamam ben sana güveniyorum memurların numune talebini kırmalısın. Bu işin çoooookk getirisi olucak çoooookkk... Gelsin paralar ;) |
Alıntı:
tmm ben varım... size yarın gümrük için hazırlancak evrakları yollarım g.müdürümüz halleder :) |
Alıntı:
Pastadan pay alacağız derken kafayı yemeyin de... :D Kalite kontrol bölümünde çalışacak kişiye kolay gelsin :D |
Ne de güzel olur :D |
Alıntı:
benim g.müdür eski memur.. endişelenme iş tamamdır :elefant: |
Alıntı:
ben misket kadarını bile altı ayda toplayamam:D:D |
merak etme abla kafayı yemeyiz biz... Baksana serbest piyasa düşünürleri bir arada... kaliteden sorumlu kişi havalı_çocuk olacak hem pazarlamada onda ayrıca... laydbjk sen genel müdürsün denetlemeye karışacaksın... burcu arkadaşım sen evrakları bildir gerisini her türlü hallederiz... Kampanya konusunda büyük bir gazete ile anlaşma yaparız... Gelsin çil çil € lar :D:D:D |
ben mikroplarımla yaşamaya razıyım böğğğğ:... |
Alıntı:
:D:D:D |
yaşasın burun karıştıranlara özgürlük kardeşliği :D |
Alıntı:
karışmam o kadar yeşilliği bir arada hiç görmedim görmek te istemiyorum. denetlemeyi başkasına devret sen elbet bir babayiğit çıkar ben yapabilirim der:D |
eee o zaman sen ne yapacaksın çok öyle köşeye çekilip seyretmek... |
yahu ben müdürüm otururum masamda denetlemeyi yapan yapar ben imzayı atarım iş biter. ilan verelim biz ACİL DENETLEME ELEMANLARI ARANIYOR diye:D |
tamam o zaman ilan işi sende :) |
KONUYU SEN AÇMIŞSIN EE HALİYLE İLANI DA SENİN VERMEN GEREKİYOR:D |
Alıntı:
Denetleme bölümü katiyen olmaz,iğrençsiniz yaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D Beni muhasebeye alın :D |
burun karıştırmanın burnunuzu büyüttüğünü biliyormusunuz gergedan burunlu olmak istiyorsanız karıştırmaya devam boş durmayın... :D |
Alıntı:
ablacım muhasebe işi senindir... DENETLEMECİ ARANIYOR!!!! |
yok kalsın bu sekilde yararlıysa biz zarardan yanayız:D:D |
Alıntı:
|
karıştırdıktan sonra yemekte kansere iyi geliomuş ayrıca :D |
zıkkımın kökünü yesin çocuklar ya:(...ondan gelecek fayda Allahtan gelsin:(... dünyanın en çok şifa salan adamı servet çetin o halde:D |
servet çetin komple bir tesis gibi yaa... |
Lokman Hekim=Servet Çetin:D |
acaba iş teklif etsek kabul edermi ki :):) |
valla milli bir hava verirde bunun görev aşkına olduğuna ikna edersek kesin yapar:D |
bak çok doğru dedin ....Adam dün yada önce ki gün bir açıklamasında futbol hayatımın biteceğini bilsem çek maçında oynayacağını söylüyordu... Dediğini yaparsak eğer kesin kabul eder :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok ablacım bırakma zaten...Ben yardımcı olmak bakımından dedim yoksa gözü olanın gözü çıksın :D Ama hani olmaz olmaz olur ya sıkışırsan her zaman yardım ederim en birinci ablam :D |
Alıntı:
ya kadro tamamsa işe başlıyoruz... ithalat-ihracatçı arkadaş yok bugün :) onun yerine birini alsak mı? gelcekmi acep? |
:) burun karıştırma uzmanlığı diye bir bölüm açın hiç olmadı |
Alıntı:
yaa genel müdürlük için birini bulmamız gerekiyor... İlk müdür adayımız ne etliye ne sütlüye karışmıyor ... :D |
Alıntı:
alper abla yarın olaya el atar ben kaçar :vroam: iyi gecelerr |
Alıntı:
Sanada iyi geceler... |
Alıntı:
Ablalık demek özveri demek,fedakarlık demek,paylaşmak demek,tüm yükü kardeşlerinin üzerinden almak demek :D :D :D |
| Türkiye`de Saat: 11:59 . |