![]() |
Alıntı:
Neyse işleri sıkı tutmak lazım, başı boşluğa gelmez, laubaliliği sewmem, ciddiyete bayılırım... Son aşama nedir arkadaşlar, herkes var olan gücüyle burnunu karıştırıyor mu? |
Alıntı:
öncelikle açlığınız için üzgün olduğumuzu bildiririz havalı bey, sonra işçilerinizi kendiniz gibi görmenizi önerir, toplu istifaya teşvik etmemeniz için gerekli mücadeleyi vermenizi rica ederim... HIH |
Alıntı:
|
Alıntı:
bilincinde olduğumuz için uyarıya yada hatırlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum... yok ciddiyet, yok laubalilikten hoşlanmam... bilemiyorum!!! |
Alıntı:
Ben pirinç tanemi yedim, teşekkürler, afiyet olsun bana... |
Alıntı:
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: (afiyet olsun) |
ŞURUP |
Alıntı:
Alıntı:
|
BURUNBİOTİK |
Teşekkür ederim :) |
Alıntı:
Mükkemmelsin... Bunun üzerine başka birşey olmaz sanırım, söylenecek birşey bulamıyorum.... Ellerineeee sağlıııkkkkkk... Harbi bomba gibi olmuş... Eeee açılış ne zaman artık? :) |
:) açılış p.tesi... ortimiz İlhan Mansızı da davet etmiş.. e benden şimdilik bu kadar misafirimiz ağır.. pazartesiye kadar hazırlanmam lazım :D davetiye işiyle kıbrıs şube ilgilencek sanırım... poğça börek açılış yemekleri alper abladan. bişi kalmadı. |
son durumu bildireceğim (hazırlayınca) |
Alıntı:
http://img379.imageshack.us/img379/2...nbiotickv4.jpg |
:D süper |
bu iş tamam havalı... bizi kimse tutamaz. |
Alıntı:
Diğer arkadaşlarda inzivaya çekildiler sanırım. Bizimde çekilme zamanımız geldi sanırım. Bu gecelik benden bu kadar arkadaşım. Kendine iyi bak, görüşmek üzere.. Tüm şirket çalışanlarımıza hayırlı geceler. |
Alıntı:
:) iyi istirahatler... yarın etkili çalışmalarınla bekliyoruz ;) |
benim fikrim geldi geniz akıntısı da kullancak mıyız??? |
Alıntı:
|
recep ivedik kılıklılar ülkemizde bunu çoktan biliyordu herhalde:D |
Alıntı:
İyi muhafaza et, gerisini el birliğiyle hallederiz elbet... Sanada iyi geceler arkadaşım, yarın bomba gibi gelicez inşallah;) |
Alıntı:
eee atasözü var ağzının tadını bilen burnunun b..unu yer diye boşuna dememişler:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen öylemi yapıyorsun yoksa :D |
Alıntı:
nasıl bi söz bu ya ilk defa duydum:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen ilk duymuşsundur ama mutlaka bilenler vardır :D ayyy ben iğrencim yahu:D |
genelkültür herhalde:D |
Alıntı:
müdüre hanım :D |
ortaklarım benim beee... Helal olsun hepinize harika işler çıkarmışsınız... Reklam konusunda görüştüğüm bir arkadaş var bu arada netleşsin sizlerle de paylaşacağım ortaklar... Bu güzel çalışmamızla ortalığı birbirine katacağız... Hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum :D:D:D |
Alıntı:
Bu atasözü bizim için süper bir slogan olur ya ... :D :D :D Müdire hanım neden daha önce bu cümleyi kurmadınız ? :D |
doğru dedin ablacım... Söyle bakalım müdüre hanım neden daha önce demediniz !!! |
patron gelmiş:D |
Alıntı:
yok estafurullah arkadaşım..herkes kendi işinin işçisi olacak ki bir yerlere varalım... O yüzden ben kendime patronluğu layık görmüyorum :D |
Açılışa çok az kaldı ya..çok heyecanlıyım :D |
ablam konusu bile hazır geceden bu yana konuyla ilgilendim ... Gerekiyorsa sabırsızlanırım diyorsanız hemen açabilirim :D |
Alıntı:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn açılış günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü haydi patron hallet şu işi :D |
tamam ortim komedi bölümüne açılıyor hemen açılışım hayırlı ve uğurlu olsun millete ve beşiktaş forumuna :D |
| Türkiye`de Saat: 11:59 . |