![]() |
Alıntı:
ay ay ne diyorsun sennnnnnnnnnnnn aleyküm selamm sende çok selam söyle.. hatta söyleme ver numarasını ben arayım :D ablacım walla helal olsun süper anne gibisin :D |
Alıntı:
bu arada gözün aydın...Hadi İlhan da geliyor... :D |
Patron bizim şirketin cenaze işleri bölümü var mıydı ? Explorer soruyor :D |
Alıntı:
ortim vermek isterdim ancak bunu tanıştığınızda ki elektrilenmeyi azaltmamak bakımından doğru bulmuyorum... O ilk an çok güzel olmalı :D Ablam sen zaten orta ve batı kainatın en süperi en mükemmelisin :D |
Alıntı:
sagol ablacım mansız bensiz yapamaz :D... cenaze işleri ile ilgilenen yok ama imam tanıdığım var :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ben biliyorum ama ulu orta söylenmez :D |
cenaze işleri şart:D...alt katı gasilhane ve morg yapın:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D bayılırım ince düşünen insanlara sagol ortim dediğin gibi olsun.. büyüsü kaçmasın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
öyle deme abla gece ölürse ne olacak:D... yattığınız yerden para kazanmak budur işte ya:D..biraz ticari düşünelim:D |
Alıntı:
|
explorer valla sağol yani bizim işimiz yaşatmak kardeşim... Bir yandan yaşatmaya çalışırken bir yandan da cenaze işlemlerini yapıyoruz dersek nasıl bi tezatlık ortaya çıkar bilin mi sen... Daha baştan kaybetmiş oluruz ki bunun olmasına müsaade edemem :D ortağım rica ederim ne demek ilhan sana feda olsun yada olmasın mı yok yok olmasın en iyisi siz beraber olun feda kalsın köşede... Ablacım gerçekleri söylüyoruz sen hakkaten süpersin :D |
Alıntı:
|
Konu burun karıştırmak diilmiydi yaf :D nolmuş burda :D:D |
Alıntı:
feda olmasın tabi cnmmm benle olsun :D bugün ne güzel temennilerde bulunuyorsun ortim yaa.. bal damlıyor ağzından ball |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ablacım pratik olmak lazım..bir araştırmaya göre pratik olanlar her zaman daha başarılı olurlarmış... Güzel kardeşim konu çok derin bizde nereye gidiyoruz bilmiyorum ama seni reklam danışmanı yapacağım... Ortim sabah arı kovanına dalmıştım da ondan olabilir damlayan ballar :D |
Alıntı:
oqe başarılar :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
dilime doladığım şeylere bak ya:D...cenaze:D...Allah cezamı verecek:D..kesin tezek olacam ben ölünce:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bakıyorum yokluğumuzda hemen vazgeçme eğilimleri olmuş... :banghead: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir BEŞİKTAŞLIYA korkmak ta yakışmaz, caymakta.............. alayına isyan inadına sümük :D |
Alıntı:
Yürü be ortim... Kim tutar bizi :D:D |
Alıntı:
:D tutamazlarr tabii.... ama bizimde elimizdekileri tutmamız lazım.. şöyle yapalım orti ben hani görev dağılımı listesi yapmıştım ya; o listedeki isimlerden kim vazgeçerse onu cezalandıralım...!!! düşünüp uygun bi ceza bulalım...! |
Alıntı:
yani bu listedeki... |
Alıntı:
|
Alıntı:
;) ooo mod ortak gelmiş.. tmm davetiye işi sende.. p.tesi günü yapılıyor açılış bilgine... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya ne bilim birden Türk lük damarlarım kabardı :D isyan edeyim dedim de sektör kötü olunca böyle bişi çıktı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
işte bu... ortaklık bağlılığı böyle birşey :D sagol EFSANE ORTAK... |
| Türkiye`de Saat: 18:33 . |