![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
tartışılır...:D gerçi şu sıralar taksi şöförlüğü yapıyor bulmak zor olmasa gerek :D |
burcu karar ver ilhan mı brad pitt mi? gecen gün toplu taşıma dedinde sende harbi bu tutku olmuş.Şimdide mansızın taksi si demek :) umarım denk gelirsin |
Ne o öyle hediyeleşmeler falan,aşkolsun ya...Benim burada canım çıktı o kadar konuğa pasta yapacağım diye :D Hazırlara güvenmem,kendi ellerimle yapayım dedim...Bir bana hediye yok yani :D :D :D |
Alıntı:
:D ya varyaaaa bu toplu taşıma konusuna taktın sen... açığını yakalamayım!!! |
Alıntı:
ablamm emeğini inkar eden çarpılır....... dile bizden ne dilersen |
ne iş yoksa davet edilmediğimiz bir forum hareketei mi oldu? istemmiyorsam söyleyin antuda transfer teklifi var zaten |
Alıntı:
ya şimdi baştan sona anlatmak zor şöyle özetleyim... sümük işine girdik :D ihracatını yapacağız kadro tamam.. şimdi şirketin açılışı için uğraş veriyoruz.. tüm forum davetli tabiii sende ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D tmm ablacım bekliyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hele bi kuralım sponsor olma kıvamına gelelim düşünürüz ;) |
Alıntı:
Neşem yerine geldi valla ya :D unuttuğunu sanmıştım :D Sürprizlere bayılırım... |
Alıntı:
olur mu ablacım seni unutmak mümkün mü.. .sen unutulacak birimisin... Burcunun da dediği gibi dile bizden ne dilersen... :):):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) :) ay ay walla bu son sözünde beni ağlatcak kıvamda :D sagol ablacımmmmm |
Alıntı:
Ağlamayalım ya :D Ağlamak yoooooooook,gülmek vaaaar.. :D |
:) gülelim tabi yaaaaa kaç günlük ömrümüz kalmış şurda... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yok ablam sen kurban olma .. Ablamız ol yeterde artar bile :D |
Alıntı:
Birara atasözlerine takmış durumdaydım şimdi de şarkı sözlerine ya :D Ağlamak yok,gülmek var :Ali Rıza Binboğa Kurban olsun ablan sana :Bülent Ersoy Peki öyle olsun:İskender Doğan Bu açıklayıcı bilgi için ayrıca bir tebrik gerekiyor yani :D :D :D |
Alıntı:
:D :D :D walla tebrikler ablacım bu kadar olur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Uzaklara uçma kuşum uçup da gider vurulursun...ayy bu şarkı yanlış oldu galiba ya :D :D :D Seni tek geçerim bu alemde : Mustafa Sandal :D |
Alıntı:
ablam repertuarında epey geniş ... Ayarlayalım mı sana bir konser :D |
Alıntı:
|
gelsede fark yapmaz ablam... gecenin kapanışını seninle yaparız :D |
Naptınız bensiz, son durum nedir firmadaki ? :D |
Alıntı:
yok yok açılış planları var... yarın konuşalım artık bunu yatın gençler iş var yarın :D |
hatırlatmasan olmazdı değil mi arkadaşım sabahın köründe kalkılır mı yaa :(:(:( |
Alıntı:
Akılda zaten en son çıkanlar kalır :D |
Alıntı:
:D üzgünüm acı gerçekler... Herkese iyi geceler ortilerim benimmmm :D |
Alıntı:
sanada iyi geceler... ablam evet kapanaşı senle yapalım ki tadı damaklarında kalsın :D |
Yaaaaaaaaaaa,kapanışı kaçırmışım :D :D :D Hadi açılışı yapayım o zaman :D |
Alıntı:
Günaydın ablacımm.. malzemeleri aldın mı? p.tesi gününe açılış var unutmayın he |
Alıntı:
|
günaydın ablacım ve orticim... Hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım... Ortağım ilhan sana selamlarını gönderdi katılmakdan büyük onur duyacağını söyledi kendisi :D |
| Türkiye`de Saat: 18:37 . |