![]() |
Alıntı:
:D walla şımartıyorsunuz beni :D hepinizi seviyorum beni sizler var ettiniz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://img247.imageshack.us/img247/2928/adszai8.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sende sağol Müdüre hanım :) |
Alıntı:
|
ya sureklı bu baslığı goruyorum burnumu karıstırmaktan burun deliklerım genışledı beyıne ulasıcam yakında :D psikolojık olarak etkılıyo baslık yaw |
Alıntı:
|
ayıp edıosun yollarızda buradan kargo cok para odemelı yollarım haberın olsun.. allahtan masanın altında bırıktırdım bak atsaydım nolcaktı dimi :D:D:D |
tamam kardeş sen ödemeli gönder problem olmaz... Seni de Kıbrıs baş temsilcisi yapalım orda ki bağlantılarıda sen yaparsın ne dersin :D:D |
olabılır zaten benden baska kıbrısta bulunan yok heralde basıda sonuda ben olucam gıbı maksat sırket genıslesın :D belli bı donem istte oluyorum ama o zamanda guvenılır bırıne devrederım ben merak etme ciddi muesese ole sallamak olmaz dımı :D:D |
Alıntı:
ay cnm teşekkür ederim........... |
Alıntı:
süpersin arkadaşım... aldık işe gitti.. durun listeyi düzenleyim :D |
|
Alıntı:
tamam kardeş anlaştık o zaman... Her türlü probleminde biz yanındayız... evet biz ciddi ve büyük bir müessese yolunda hızla ilerleyecek olan bir kuruluşuz... Ortim süper olan sensin ... Biz yanında gölgeyiz sadece :D:D |
Alıntı:
estağfrullah ortim... fikir babası sensin ;) asıl biz gölgeyiz! bu arada havalı arkadaş yok ....... bilemiyorum yani !!!!!!!!!!!!!!! |
allahım bu harika bi haber:D |
işte biz bu birlik ve beraberliğimizi böyle devam ettirirsek önümüzde kimse duramaz... Havalı arkadaş piyasa araştırması yapıyor olabilir belki nasıl olsa gelecek sorarız o zaman ne yaptığını da... Asıl arazi olan kişi denetmenimiz o nerde ki acep !!!! |
Alıntı:
:D walla bilmiyorum.. böyle savsaklayanları aradan çıkarmak lazım müdür... birkaç gün opsiyon verelim açılış geldi çattı millet piyasada yok.. herşeyle bizmi ilgilencez canım olmuyo böyle!!! |
azcık değişik birazcık garip çokda iğrenç :D |
para kazanmaya başlayınca bızı unutmayın tamam mı :D:D |
Alıntı:
hayırdır???? işe girdin hemen para mevzuuu?????? önce açılış, tanıtım, üretim, pazarlama, satış vs vs.... yani ÖNCE EMEK.. yok öyle beleşten kazanç hele bi göster icraatını sonra konuşuruz parayı... :D :D |
sen yazarken ben icraatın alasını yapıorum karıstır babam karıstır :D nese ben malı yollayınca konuşalım bu konuları kalıtesıne bakar fıyatını belırlersın :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
talip çok... gelen başvuruları ablamız değerlendircekti.. dur bakalım akşam ola hayrola! |
giripte bakmaz olsaydım ne yazılmış diye:D..yemek yiyorum ya:D |
Alıntı:
:D :D :D ah be kaşif bu konuya yemek yerken bakılır mı :D :D :D neyse afiyet olsun :D |
Alıntı:
|
En süper ablamız da kayıp gerçi onun işi vardır şimdi akşama hazırlık açılışa hazırlık başını kaşıyamıyordur... Evet eleman sıkıntısı çekmeyiz ortim buluruz sağlam arkadaşlar... Kaşif afiyet olsun kardeş şifa niyetine :D |
amin:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar, yazılarınızı okudum, hepsi süper. Açılışa kadar bir ilerlemenizi görüyorum. Tebrikler.. Hadi hayırlısı... Bende araştırmalarımı hala bütün hızla devam ettirmekteyim.. Şu cümleyi okuyun... "Ayrıca sümüğün ağızdan gelen tipine balgam denir.Balgam sümüğün boğazda çoğalmasından ya da ciğerden gelen bir sümük türüdür." Bu da demek oluyor ki, balgamlarınızıda boşa tüketmeyin, yutmayın veya tükürmeyin. Bundan da iyi ŞURUP yapabiliriz... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D iğrençlikte son nokta.... :congrats: :congrats: :congrats: nerlerdesin sen yaa olmuyo böyle iş yavaş ilerliyo |
Alıntı:
ah ablam senden şüphemiz yok ben biliyorum senin ne kadar mücadele ettiğini bu kutsal iş için... seviyoruz seni en büyük sorumluluk sende :D |
Alıntı:
Ama ben hala güzel güzel ilaçların üzerinde Burunbiotik-Sümükbiotik-Buruncilin-Sümükcilin etiketleri göremiyorum, nerde bizim Reklam Müdürümüz... İlanlar, reklamlar hiçbiri yooookk :( |
Alıntı:
bende çok yoğunum ama işi gücü bıraktım bu işin peşinde koşuyorum.. işten kovulcam yakında :D ii de bizim bi reklam müdürümüz yok ki :D tmm tmm buna da el atıyorum bu akşam reklam işini hallediyorum. |
| Türkiye`de Saat: 18:37 . |