![]() |
Alıntı:
|
Vallak onun başını okumadım pek ama bu kahvaltıda ne olduğun tahmin edebiliyorum :D Ben geçen hafta nezleydim baya bir katkım olabilirdi kahvaltıya hatta ben ısmarlayabilirdim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
canın sağolsun.. bizim şenliğe katıl :driver: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şenlik mi var nerede ben bilmiyorum :D |
Alıntı:
kahvaltıydı..................... :D |
Alıntı:
Öyle desene beaa :D... bende revü kızları , mandrake, komedi dans üçlüsü , Jennıfer Loper, Shakira, Linkin Park, Tarkan, Demet Akalın falan sahne alacak falan sandım... |
Alıntı:
:D onlar şirket açılışına gelcek :D |
Alıntı:
Vayy be ben biran önce ana sözleşmeyi hazırlamaya koyulayım o zaman :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok canımdaha neler şaka mı bu |
nooldu nereye gidiyorsunuz:(hani ben:(hıh |
Alıntı:
tşkler black müracaat işlemi tamamsa sorun yok. bir haftaya biter dediğin gibi... numune için havalıyı bekliyoruz... ihracat işlemlerini ben yapmayacağım black ben gümrük işlemlerini yapacağım. fatura, çeki listesi, dolaşımı... bunlarla kim ilgilenecek yaa?? |
Alıntı:
|
iğrençsiniz ya muhabbete bak böö |
Alıntı:
öyle söyleme iyi getirisi var :biggrin: |
halamı sümük muhabbeti ya:D... |
Alıntı:
havalıda bugün kayıp yine ama neyse buluruz onuda... İhracat işlemleri bende burcu... Gerekli evrakları hazırlarız her türlü problem yok o bakımdan... Metreküp hesabını sana ayrıca bildireceğim yükleme talimatıyla birlikte ... |
Muhabbet açık ara davem ediyor desenize :D |
Alıntı:
İş büyük olunca böyle oluyor... |
Ya şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.Çok sabırsızlanıyorum. :D Açılışa kimleri davet edeceğiz ? Açılış ikramlarını da hazırlayabilirim bu arada yani...Sıcak,soğuk,ara sıcak,tatlı ne istersiniz...Küçük bir kokteyl mi yoksa geniş çaplı bir davet mi olsun ? Ona göre hazırlıkları yapalım. :D |
Alıntı:
davetli listesini hazırlarız.. :D admin, yardımcı admin, süper modlar, modlar başta olmak üzere tüm forum üyeleri.. ablacım büyük çaplı olsun çevremiz geniş malum BEŞİKTAŞ camiası gelecek :D davet organizasyonunu ben yaparım. sen börek çörek işini hallet :D |
Alıntı:
havalı buralarda gelir birastan tmm black evrakları bekliyorum. ben memurları ayarladım numune talebi olmayacak. önce şu açılış işlemini halledelim hem kanalları çağırırız reklam olur beleşten :D sonra ilk işlem için kolları sıvarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablacım arkadaşlar adına; tüm tatlı çeşitleri :laugh:, sonra birkaç poğça, börek falan yeter.. anlaşmalı olduğum yemek firması ile konuşur uygun fiyata hallederiz ;) bu arada ürün üretimi biterse, onlardan da ikram ederiz :D |
türk milleti saglık konusunda duyarlı ondan dolayı karıstırıyor sız ne sandınız:D |
ablam açılışın onur konuğu olarak ayrıca sürpriz bir isimle görüşme halindeyim ... bir aksilik olmaz ve işlerini ayarlayabilirse çok büyük bir olay olacak açılışımız... İsmini sormayın sölemem ama İmansız olduğunu :D:D:D |
Alıntı:
ŞU DURUMDA yarına yetiştirebilirmiyiz açılışı.... :D :D :D |
ben derdimde kimse inanmazdı süper fiske hareketim vardır he :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tmm ona göre hazırlancam İ.Mansız gelcekse anca hazırlanırım :D |
Alıntı:
yoksa sende mi İmansız hastalığına tutulanlardansın... Gerçi ona tutulmayan var mı bilmiyorum ama :D |
Alıntı:
evet o benim, o tutkun benim :D |
Alıntı:
hahah çok iyi yaaa :) |
Alıntı:
bunu dedin yaa... sürükleyerek bile olsa getiririm arkadaşım merak etme sen :D |
Alıntı:
ayyyyyyyyyy çok teşekkür ederim, en iyi arkadaşım sensin :D |
ne demek arkadaşım bu iş için o kadar emek sarf ediyorsun .. Bu da karşılığı bile olmasada ufak bir hediye olur... |
Alıntı:
ya o iş için hepimiz kazançlı çıkacağız onu hesaba katma sen hiç :D bu arkadaşına bi jest olsun ;) |
| Türkiye`de Saat: 18:37 . |