![]() |
Muhabbet açık ara davem ediyor desenize :D |
Alıntı:
İş büyük olunca böyle oluyor... |
Ya şimdi bu bir hafta nasıl geçecek.Çok sabırsızlanıyorum. :D Açılışa kimleri davet edeceğiz ? Açılış ikramlarını da hazırlayabilirim bu arada yani...Sıcak,soğuk,ara sıcak,tatlı ne istersiniz...Küçük bir kokteyl mi yoksa geniş çaplı bir davet mi olsun ? Ona göre hazırlıkları yapalım. :D |
Alıntı:
davetli listesini hazırlarız.. :D admin, yardımcı admin, süper modlar, modlar başta olmak üzere tüm forum üyeleri.. ablacım büyük çaplı olsun çevremiz geniş malum BEŞİKTAŞ camiası gelecek :D davet organizasyonunu ben yaparım. sen börek çörek işini hallet :D |
Alıntı:
havalı buralarda gelir birastan tmm black evrakları bekliyorum. ben memurları ayarladım numune talebi olmayacak. önce şu açılış işlemini halledelim hem kanalları çağırırız reklam olur beleşten :D sonra ilk işlem için kolları sıvarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
ablacım arkadaşlar adına; tüm tatlı çeşitleri :laugh:, sonra birkaç poğça, börek falan yeter.. anlaşmalı olduğum yemek firması ile konuşur uygun fiyata hallederiz ;) bu arada ürün üretimi biterse, onlardan da ikram ederiz :D |
türk milleti saglık konusunda duyarlı ondan dolayı karıstırıyor sız ne sandınız:D |
ablam açılışın onur konuğu olarak ayrıca sürpriz bir isimle görüşme halindeyim ... bir aksilik olmaz ve işlerini ayarlayabilirse çok büyük bir olay olacak açılışımız... İsmini sormayın sölemem ama İmansız olduğunu :D:D:D |
Alıntı:
ŞU DURUMDA yarına yetiştirebilirmiyiz açılışı.... :D :D :D |
Türkiye`de Saat: 20:59 . |