![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
mutfağımızı gezebilirsiniz yazısını görmediğim hiçbir mekana gitmem :laugh: bilmem anlatabildim mi? |
yenilebiliyormuş bide annem duymasın bunu yararlı ne varsa tıkıyor ağzıma zaten:D:D ayyy iğrenç:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani bana psikopat da diyebilirsiniz ama gezenlerden biriyim.. yemeğimi yapan kişiyi muhakkak görmeliyim ve yapılan yeri! ellerinde eldiven olmalı.. ya öyle ilginç ki oturduğum ve yemek söyledim an aklıma milyonlarca iğrenç şey geliyor :dontknow: görmeliyimmmm !!! |
zaten iğrenç olan herşey yararlı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) annem gibi düşünmemene sevindim.. çünkü o benim psikopat olduğumu düşünüyor.. sevindim tşk ederim. |
herkesin fikri kendine... Annen seni daha iyi tanıdığı için bunu demiş olabilir ama asi bir yanın olması kendine göre güzel birşeydir...ve rica ederim... |
He desenize stok yapmanın tam zamanı, ilaç firmalarına da satarız.. Acaba kilosu kaça gider bir bileniniz varmı? Piyasa değeri ne kadardır? Euro üzerindenmi satış daha karlı olur, dolar üzerinden mi? Gümrük vergisi falanda alınırmı? Laboratuvarlara sokulur mu? Ne kadar antibiyotik madde içeriyor, oranı nedir diye? Uffff bi sürü soru şimdiii, nerden çıktı bu haber... Düşün düşün dur, sevdim bu işi :) |
Türkiye`de Saat: 21:28 . |