![]() |
Alıntı:
Stok maliyeti yüksek ve kullanım süresi o kadar uzun sayılmaz... € olarak satılması kur bakımdan daha az dalgalanmasına sebep olacaktır... Kilosu yaklaşık olarak 30.000 € civarında ve üretim yerli olacağından gümrük vergisi yok sadece Ö.T.V. % 20 ve % 18 kdv olacaktır... Antibiyotik oranı için ilgili laboratuarlarda işlemden geçmeli standart bir oran belirlenememiştir... |
bizim hoca desenize bomba gibi çok sağlıklı adam her fırsatta bu eylemi gerçkleştiriyor :D ıggghhhh iğrenç |
10 yıl biriktirsek 1 kilo toplayamayız be zaten kullanım süresi kısaymış en iyisi at ağzına gitsin:D:D |
karıştır karıştır bişi çıkmıyor ki:D:D:D |
Alıntı:
Allah canınızı almasın,bu ne ya ? Kilolarca çıkarabilecek arkadaşlar var demek ki :D pazarını araştırıyor :D maşaallah ablası sen de bir güzel bilgilendirmişsin,işin ehli olmak gibisi yoktur,alkışlıyorum :D |
lady midem oynamaya başladı :D:D |
Alıntı:
aaa ben mi oynattım mideni kullanım süresi kısıtlı demişler kilosu 30.000 euro yapıyormuş falan biriktirilmez.madem biriktiremeyeceksin ziyan olmasın at ağzına:D:D:D |
Alıntı:
|
lady midem oynamayı bıraktı çünkü mide diye bişi kalmadı :(:( |
Alıntı:
Sloganımız şu; SAĞLIĞINIZ İÇİN BURNUNUZU TEMİZLEYİN... KİRLİ BURUN KALMASIN KAMPANYASI.. BİR ELDE SEN UZAT... (Herşeyin ilki makbuldür. Getirisi yüksektir. Yarın tez zamanda hemen firmayı kurmalıyım) |
Türkiye`de Saat: 22:43 . |