![]() |
Alıntı:
yok ben hesapladım ne kadar azmedersen et yılda en fazla 100gr çıkarabilirsin:D:D |
Alıntı:
Gümrük işini de biz yaptık mı iş tamamdır... ama ben numune talebinde bulunmuycam memurlarında bulunmaması için elimden geleni yapcam :) |
Alıntı:
arkadaşım üretim maliyeti düşük... Herkes ortak bir çalışma yaparsa ve doping maddesi kullanırsak neden olmasın... Hazır burcu arkadaşımızda gümrükçüymüş ihracat işini hallettik... Bende proforma faturaları çeki listesi ve yükleme talimatı işini yaparım... Senide genel müdür yaptık mı sırtımız yere gelmez :):):) |
Alıntı:
iyi tamam benim beni toplama işine karıştırmayında,zaten benden çıkmaz:D |
iyi o zaman burunlarınız karıştırın bakalım ne faydasını göreceksiniz :D:D haydi hep beraber iğrenç olmaya :D:D |
Alıntı:
Birde menşei numunesi isterler (bölge bölge farklılık göstereceğinden dolayı - sulu ve kara iklimi vs.) Iııhhhhh yok numunemiz yok der geçiştiririz... Burada hile payı olabilirmi bilmiyorum ama belki biraz içine bezelye rendesi karıştırsak??? Neyse işe atıldığımız gibi hileye girmeyelim, sonra düşünürüz.. Tamam ben sana güveniyorum memurların numune talebini kırmalısın. Bu işin çoooookk getirisi olucak çoooookkk... Gelsin paralar ;) |
Alıntı:
tmm ben varım... size yarın gümrük için hazırlancak evrakları yollarım g.müdürümüz halleder :) |
Alıntı:
Pastadan pay alacağız derken kafayı yemeyin de... :D Kalite kontrol bölümünde çalışacak kişiye kolay gelsin :D |
Ne de güzel olur :D |
Alıntı:
benim g.müdür eski memur.. endişelenme iş tamamdır :elefant: |
Türkiye`de Saat: 18:19 . |